N a t u r a f o r m®: Био Акай Бери от „BIOVEA“

30
Добави коментар
Rumjana
Rumjana

 Най добрата цена за Био Акай Бери
1 опаковка Био Акай Бери
(120 капсули)
курс на употреба 2 месеца
Стандартна цена: 60.00 лв + доставка 7.00 лв.

 Нашата цена: 20.00 лв. + доставка гратис 

Спестявате 47.00 лв.

––––––––––––––––––
2 опаковка Био Акай Бери
(240 капсули)
курс на употреба 4 месеца
Стандартна цена: 120.00 лв + доставка гратис

 Нашата цена: 36.00 лв. + доставка гратис 

Спестявате 84 лв.

Наличните количества от Био Акай Бери са изчерпани и комерсиализацията му е преустановена поради доказана неефективност. Кликнете малко по-долу за да се запознаете с новият ни продукт за отслабване.

Отслабнете с „GLUCOMANANA“

За повече информация за продукта или за поръчка пишете на
e-mail: [email protected]

 Жокер за клиента:  Всичко това което ще прочетете по-долу е официялната информация за продукта която разпространяват всички търговци. Това което обаче никой няма да ви каже е че ако имате намерение да отслабнете с помощта на Био Акай Бери най-вероятно е очакванията ви никога да не се превърнат в реалност.

Ние използвахме продукта със същата цел в продължение на шест месеца и можем твърдо да заявим че резултатът по отношение на сваляне на теглото бе равен на нула.

Единствената утеха която ни остава след този експеримент е поне да сме се възползвали от неговите антиоксидантни качества което също не е много сигурно и ни навежда на мисълта че ако вместо да приемаме продукта бяхме яли домати и пили витамин „С“ щяхме да постигнем по-добър резултат на много по-ниска цена.

Надяваме се жокерът ни да ви бъде от полза.

Описание на продукта Био Акай Бери:

   Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

   Доза: 1 капсула
   Дози в опаковка: 120
   Размер на порция:
      Акай Екстракт 4:1 500 mg
      Други съставки: Ориз на прах, силициев диоксид, магнезиев стеарат, растителни капсули.
   Тегло: 98,8 грама
   Вегетариански продукт

   Какво е Акай Бери:
      Акай бери е малък лилав плод с големината на череша, който расте в дъждовните гори на Амазония на палмовите дървета от рода Евтерпа (Euterpe oleracea). Вкусът му определят най-често като комбинация от къпини и ядки. Макар и сравнително непознат за нас, местното население от векове се възползва от медицинските му качества.
      През последните няколко години Акай бери придоби популярност като една от най-полезните храни в света. Една от причините е популярната американска телевизионна водеща Опра Уинфри, която в едно от предаванията си през 2008 г. представи списък на десетте най-полезни храни на света и боровинката Акай беше сред тях.

   Хранителни свойства и съдържание на полезни вещества в Акай бери:
   Акай бери е растение, което съдържа висок процент фибри, витамин А и С, желязо, калций,

флавоноиди, както и различни киселини (аспартанова, глутаминова и олеинова). Освен това той е и богат източник на протеини, омега-6 и -9 мастни киселини, които са известни със своята превантивна роля за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система. Екзотичният плод е известен и с богатото си съдържание на антоцианини, подобни на тези в червеното вино, които са изключително полезни за доброто здравословно състояние на организма и са с ясно изразени противоракови свойства.

Ползи от приема на Акай

   Ограничава апетита
   40% от плода на Акай се състои от фибри. Храните, съдържащи фибри карат човек да не чувства глад по-дълго време и потискат нуждата от допълнително хранене. Употребата на такива храни и добавки спомага за поддържането на нивата на кръвната захар- това е важно е за предпазване от натрупване на мазнини в клетките.   Ускорява метаболизма
   Други важни съставки на плода Акай бери ускоряват метаболизма. Омега мастните киселини (3, 6 и 9) са полезните мазнини, които не се произвеждат от човешкия организъм и трябва да се набавят чрез храната. Чрез тях се увеличава способността на организма да изгаря лошите мазнини. Допринасят за здравето на сърдечно- съдовата система- изключително важни за всички диети за загуба на тегло.   Подобрява храносмилането
   Високите количества фибри, открити в Акай изчистват храносмилателния тракт и помагат за отстраняване на мастните натрупвания от нездравословни храни. Силно увеличават енергията и потискат апетита, което спомага за по- бързата загуба на тегло.   Изгражда мускулите
   Амино киселините, съдържащи се в Акай бери изграждат протеина в тялото. Диета, богата на аминокиселини, в комбинация със интензивни тренировки е един от най- бързите и ефективни начини за оформяне на мускулите и ефекта е красиво и хармонично тяло. В комбинация с Омега мастните киселини (съдържащи се също в големи количества в Акай), аминокиселините помагат за по- ефективно изгаряне на мазнините в тялото.   Увеличава енергията
   Комбинацията на въглехидрати, протеини и антиоксиданти в Акай зарежда с необходимата енергия, която е нужна ежедневно на човешкия организъм. Ефекта на Акай върху издръжливостта го направи популярен избор за атлети, консумиращи го преди тренировка.
   Натуралните компоненти на Акай работят заедно за увеличаване на енергията, изгаряне на мазнините и изграждане на мускулите за максимални ползи при загубата на тегло. Акай ускорява метаболизма, позволявайки Ви да вземете най- доброто от тренировката си и диетичния режим. Акай е здравословния естествен начин да имате красиво и атлетично тяло и да се чувствате отлично!   Афродизиак
   Трудно е да се повярва, че този малък плод, който се бере два пъти годишно в амазонските гори, може да бъде мощен афродизиак. Местните жители претендират, че Акай може да увеличи сексуалното желание, енергията и дори плодовитостта. Често се предписва на двойки, които имат проблеми със забременяването или страдащите от импотентност.
   Как действа Акай, за да подобри сексуалния Ви живот? Модерните учени, направили изследвания на хранителните компоненти на този плод и установили действието на неговите натурални съставки за увеличаване на енергията и подобреното цялостно състояние на тялото, също така стигат до извода че Акай оптимизира и сексуалната функция. Акай е богат на витамини, минерали, фибри, въглехидрати. Акай е перфектното решение за увеличаване на всяка физическа активност, включително и сексуалната.
   Местните жители също се кълнат, че Акай подобрява и умствените възможности. Това допринася човек да се чувства добре, каето пък допринася и за пълноценен сексуален живот. Когато става въпрос за Акай и секса, връзката е ясна. Този плод подобрява здравето и значително увеличава енергията, предразполагайки тялото ни за по- добра и редовна сексуална активност.
   Естествен начин от природата за по- добър секс
   За разлика от много предписвани медикаменти за импотентност или за засилване на либидото, Акай бери е напълно безвреден и натурален. До момента не са открити странични ефекти. Богатия комплекс от антиоксиданти, фибри, полезни мазнини и въглехидрати, за разлика от много медикаменти, те карат да се чувстваш добре. Повишава се енергията, което спомага за по- добро сексуално представяне.

>>НАЧАЛНА СТРАНИЦА<<