Известни майки и дъщери

2
Добави коментар
hydroxoow
hydroxoow

сряда, 20 апр 2011 г. 17:14 ч.

Снимки:БГНЕС, Wikipedia

Оказва се, че понякога известността може да е въпрос на гени. Вижте някои от популярните майки в Холивуд и техните също толкова известни дъщери.

Голди Хоун и Кейт Хъдсън – Бременната Кейт Хъдсън е истинска руса бомба, също като майка си в младите й години. Двете са много близки и заради факта, че щерката също следва кариерата на майка си като актриса в Холивуд. 

Шарън и Кели Озбърн – Зрителите се запознаха с двете дами, едната съпруга, другата дъщеря на метъл легендата Ози Озбърн по време на тяхното риалити шоу. Странните навици на тяхното семейство се превърнаха в истински фурор по медиите. Всички видяха как дамите се бореха с любовни драми, наркотична зависимос, болести, дори смърт.

Деми Мур и Румър Уилис – И двете са актриси и дори си приличат толкова, че може да минат за сестри. Най-голямата дъщеря на Деми започна да се появява с епизодични роли в няколко тийнеджърски сериала и филми. Румър, която носи фамилията на известния си баща Брус Уилис, приема много добре гаджето на майка си Аштън Кътчър, който е малко по-голям от нея.

Мадона и Лурдес – Тeзи майка и дъщеря са много близки. Те често си разменят дрехите, дори създадоха своя модна марка „Материално момиче“, която се лансира много успешно на модния пазар и чието рекламно лице е Кели Озбърн. В момента малката Лурдес е ученичка в едно от най-престижните училища за изкуства в Ню Йорк.

Ивана и Иванка Тръмп – Само едно буква различава имената им, но затова пък двете млади дами са руси, обичат висшата мода и имат солидни банкови сметки, благодарения на милионите на Доналд Тръмп. Иванка скоро ще дари с внуче  известните си родители Присила и Лиса Мари Пресли – Кои други майка и дъщеря могат да се похвалят с факта, че са се омъжвали за едни от най-големите музикални икони на тяхното поколение. Докато Присила се отдаде на любовта си с Елвис Пресли, нейната дъщеря последва примера й и хвана в мрежите си покойния вече крал на попа Майкъл Джексън.