Циклене на паркет и дюшеме. Лакиране, редене и пренареждане на паркет от Про Паркет ЕООД. Фугиране на паркет.

1
Добави коментар
arkain-tour
arkain-tour

Ние предлагаме качествен естествен паркет, ламиниран паркет, трислоен паркет, екзотичен паркет, дюшеме, буков перваз, дъбов перваз, чамов перваз. Евтино, качествено и коректно изпълнение в срок от Про Паркет ЕООД.

Ние, от „Про Паркет“ ЕООД, специализираме в продажбата (търговията), монтажа, гаранционното и след гаранционно обслужване на масивен паркет, паркет тип дюшеме, трислоен масивен паркет и первази от 2002 година. През 9-годишния ни опит в сферата на паркетните услуги, продажбата на подови настилки, както и тяхната поддръжка, изградихме екип от млади хора, които всеки ден се усъвършенстват със старание, внимание и отдаденост, и с единствена цел да се докажат като едни от най-добрите в сферата на подовите настилки.  и е сред водещите фирми в този бранш.

Нашите специалисти са с опит в монтажа, цикленето, лакирането, реденето и пренареждането на паркет в офиси, апартаменти, частни къщи и помещения на корпоративни клиенти, като гарантираме за материалите, които се влагат в ремонтните дейности и в качеството на работа.

„Ние държим услугите, извършвани от нас, да са с високо качество! Затова работим с най-добрите материали и следваме най-модерните технологични практики и процеси“