Блогът на Магазинчето: AIEK M5 кредитна карта или телефон?

3
Добави коментар

 Лятото дойде а с него и модата и удобството на лекото облекло.

 В забързаното ни и натоварено ежедневие мобилният телефон вече е заел едно непреходно и едва ли задължително място. В него са контактите ни, снимки, писма, пароли, музика и т.н. За съжаление колкото по-модерен е телефонът толкова по-обемист става. Странно, но факт.

 Въпреки новите технологии и минимизрането на електрониката сложните и така наречени умни телефони започват да придобиват застрашителни размери. Има едно решение което въпреки, че не блести с техноличен напредък или безброй безсмислени функции има едно огромно предимство пред всеки друг телефон на пазара. А това са неговите размери.

 Представяме ви мини мобилен телефон AIEK M5

 

 С рамери: височина 85 мм, ширина 55 мм и дебелина само от 4,5 мм буквално имате чуствтото, че изполвате кредитната си карта за разговори. Тегло на апарта само 28 грама.

  В тези размерите производителите от компанията AIEK са успели да сместят: FM радио, календар, аларма, калкулатор, GPS tracker( тази функция зависи от мобилния оператор), функция високоговорител и дори BLUETOOTH.

  Вградената батерия от 320mAh от 3 до 5 часа време за разговори и до 36 часа в режим на изчзкване. Едноядрения MTK осигурява достатъчна скорост при работа с телефона и нито едно от приложнеията или функциите му не засичат или забавят изпълнението си.

  Устройството разполага с микро USB порт за зареждане, ресет бутон и слот за микро SIM карта. 

 Мини телефонът M5 е толкова компактен и удобен, че може да бъде носен в портфейл, бадж, джоб или буквално където и да се сетите без да почувствате дискомфорт.