Гей опипвал Юлиан Вучков

5
Добави коментар
leon19
leon19

Водещият на предаването „Размисли и страсти“ професор Юлиан Вучков бил привлекателна цел за хомосексуалистите

Водещият на предаването „Размисли и страсти“ професор Юлиан Вучков бил привлекателна цел за хомосексуалистите, когато бил млад. Култовият телевизионер разкрива челния си опит с нежните мъжки ласки:

„Бил съм потърпевш. Навремето, когато ходех на градска баня с приятели, един мъж влезе в басейна и започна да ме опипва по слабините. Веднага го издадох на теляците и те го спукаха от бой!“, припомня си професора.

Случката никак не се харесала на плейбоя, който казва, че няма нищо против хомосексуалистите, но много мрази мъже, които въртят „педерастки номера“.

Той не пропуска и за пореден път да се похвали със сексуалните си подвизи: „В последно време правя секс веднъж на 2-3 дни. Иначе рекордът ми е 10 пъти за едно денонощие“, споделя с гордост той, пишат от Blife.

За постигането на рекорда Вучков издава своята малка тайна: „Бях на 23 години. Жената беше туркиня на близо 30. Даваше ми само купи със сутляш и аз ядох за последно като невидял. Оказа се, че тя така ми подсилвала половата мощ“.

За интимния си живот в момента Юлиан Вучков споделя, че приятелката му е с 20 години по-млада от него. Тя била много добра в леглото, защото поддържала форма с плуване и спорт, иначе работи като учителка по литература, пише „Контра“.

hotnews.bg

02/05/2011