Как Демир бозан помага при косопад?

1
Добави коментар
ANONIMNIQ
ANONIMNIQ

Демир бозан помага при косопад, когато косопадът се дължи на стрес или на химия.

При наследствено оплешивяване, когато и сред родителите, и сред прародителите е имало напълно плешиви хора, в такъв случай Демир бозан, а и каквото и да било друго, не помага.

Демир бозан е идеален, когато става дума за пречистване на кръвта, регулиране на холестерола и кръвната захар и разрешаване на проблеми с нервите. Тези основни действия на билката се оказват решаващи при третирането на косопад вътрешно, с билки. Веднъж те премахват причините за косопад, които идват от замърсяването на организма, и втори път – от психологическите фактори.

При косопад се използва Демир бозан в особени случаи.

И така ако вашият косопад се дължи на стрес, Демир бозан е идеалното средство, за да се справите с това. Но как да разберем дали косопадът ни се дължи на стрес? По принцип стресът е една от основните причини за косопада. Познава се по това, че косопадът започва интензивно към 3-4 месеца след момента на стреса. Ако имате според вас безпричинен и интензивен косопад, опитайте да си спомните имали ли сте силен стрес 3-4 месеца по-рано!? Ако отговорът е да, то косопадът по всяка вероятност се дължи на него. В този случай Демир бозан ще е най-доброто, на което можете да разчитате. Той ще помогне да отстраните последиците от стреса, косопадът ще спре, а на оголените места до 1-2 месеца ще се появи нежен мъх. И така успокояващите билки, съдържащи се в комбинацията, могат да се окажат особено полезни при косопад.
Ако косопадът се дължи на замърсяване на кръвта с химия: лекарства, химиотерапия и други, Демир бозан също ще бъде най-доброто средство за решаване на проблема. Той има удивителната способност да пречиства кръвта от холестерола и шлаките. Като “страничен ефект” се появява и нормализирането на кръвното, кръвната захар и нивата на холестерола. Много често замърсяването на кръвта е причина и за така наречения “гнездовиден косопад”, когато на помощ може да дойде Демир бозан.

Има и други отзиви на хора, които са спрели и косопад, породен от други причини, с Демир бозан. Но те не спадат към тази кратка класификация, затова и ние няма да ги изброяваме тук.

Отзив от форум БГ-МАММА за ползата от Демир бозан при регулиране на кръвната захар. (за пълен размер кликнете върху изображението.)

Важното е, че като цяло из интернет отзивите за Демир бозан са добри.

С него хората лекуват какво ли не. Във форума БГ-МАММА например случайно се натъкнахме на отзив от потребителката eyoree, която приема билките от един месец насам, но вече може да каже, че успешно регулира стойностите на кръвната си захар с тях.

Тя успява да задържи в норма въпросните стойности. Факт. По същия начин стоят нещата и с пречистването на кръвта и холестерола. Премахвайки тези неприятни причини да се чувствате зле, вие автоматически отстранявате и причината за косопада. Такова е действието на Демир бозан, който атакува винаги причините, а не следствията от тях. Ние ще продължим да събираме подобни отзиви. Те постоянно се появяват в мрежата, защото истината за билките се разпространява от уста на уста, чрез отзивите на хората, а не с телевизионна реклама например.

Това стана повод и за появата на множество безобразни ментета на Демир бозан.

Те гонят единствено бързата печалба и ниската цена. По този начин се допускат основни грешки при съхранението, събирането, обработката и композирането на билките, всяка една от които би могла да бъде фатална за здравето на хората, които приемат некачествен Демир бозан. Защо ли? Сега ще обясним къде са най-често срещаните грешки.

Първо: При събирането на билките от комбинацията.

Всяка една от билките в комбинацията Демир бозан се събира по различно време. Една се бере точно по Еньовден, друга в късната пролет. И така нататък. Не бива да издаваме тайни от лабораторията на билкарите. Ако не берете билките, когато им е времето, вие можете не само да намалите техния ефект. Но вие можете да постигнете и нежелан ефект. Затова всяка билка се бере в точно определено време.

Второ: Композицията на билките в Демир бозан.

Билките в комбинацията се смесват в тайно съотношение. Не, то не е едно към едно към едно и т.н. В никакъв случай! Ако поставяте билките в равна пропорция, това означава в най-добрия случай да не постигнете нищо. Защото някои от тях имат почти “хомеопатично” действие. Тоест вършат работа, когато са в сравнително малко количество спрямо останалите. От други пък трябва да се сложи повече. Ако в една супа сложите равни количества вода, олио, сол и черен пипер, дали “ефектът” от нея ще бъде същият, както и ако спазите точната рецепта? Това е реторичен въпрос.

Трето: Съхранението на билките Демир бозан.

Ясно е, че по закон всички билкозаготвителни фабрики са длъжни да спазват определени изисквания за съхранение на лечебните растения. Недопустимо е например набраните и изсушени билки да се държат в хартиени чували и под открито небе. Защото при първия дъжд те ще загубят лечебните си свойства. И това е само в най-добрия случай. Защото те също така биха могли да променят свойствата си, да мухлясат, да бъдат нападнати от вредители, които от своя страна да допринесат допълнително за влошаването на свойствата им и дори до промяна на ефекта и действието на тези билки. И така от полезни растения те да се превърнат във вредни растения.

Четвърто: Обработката на билките в комбинацията Демир бозан.

Във фабриката, в която се обработват билките от комбинацията Демир бозан, се използват само модерни машини в напълно стерилни условия на труд. Там няма да видите метачи, които събират от пода изпадали билки да ги връщат обратно за опаковане, заедно с всички боклуци от земята, плюс всякаква мръсотия и прах! Когато това условие не се спази, тогава няма значение нищо от изброеното по-горе: нито събирането, нито съотношението, нито съхранението. Защото тогава просто е трудно да се каже какво има в тези пликове, които се продават под името Демир бозан.

И така, оригиналният Демир бозан, който доказано върши работа,

навсякъде струва 43 лева и е производство на Фарма Витал. Той е в кутия с 90 филтърни пакетчета, пълни с фино и пречистено съдържание с гарантиран произход. Всяка една вариация в тези данни може да не ви подейства или пък да ви подейства, но зле. Затова не си правете излишни експерименти със здравето си. Така изглежда логото и кутията на истинския Демир бозан (кликнете върху изображението за повече отзиви при косопад):