Кафе машини, кафе автомати, вендинг машини за кафе- от Геник

2
Добави коментар
sasho1111
sasho1111

При нас можете да откриете многообразие от различни видове машини и съоръжения за приготвяне на кафе: професионални еспресо машини, инстантни машини за кафе и за топли напитки, машини за кафе с капсулни системи, самопродаващи (вендинг) машини. Повечето кафе машини се предоставят за безплатно ползване на клиентите на Геник кафе решения ООД при сключване на договор за обслужване. Разгледайте различните видове техника по-долу или направете запитване и ние ще се свържем с вас.

Доставки, сервиз и обслужване на кафе машините

Разпространяваните от Геник машини са произведени от безспорни лидери в производството на техника за приготвяне на кафе: Faema, Bianchi, Rheavendors, Rancilio, Necta, Zanussi, Krups и др. Почти всички кафе машини са с опция за безплатно ползване от нашите клиенти при сключване на договор за обслужване. Обслужването включва: предоставяне на оборудване с осигурена безплатна техническа поддръжка, експресни доставки на продукти (кафе, разтворими продукти, захар, различни видове чаши, бъркалки и др.), предоставяне рекламни материали и други средства за подпомагане на продажбите.

Доставка

Поддържаме постоянни наличности от всички видове кафе машини. Осъществяваме доставка на оборудването в срок от един до три работни дни след подписване на договор или в друг, конкретно договорен с клиента срок.

Сервиз

Осигуряваме техническо обслужване и сервиз на всичкото предоставеното оборудване. Сигналите за аварии се приемат денонощно от нашия диспечерски център. При сервизно събитие реагираме в рамките на няколко работни часа след подаване на сигнал, включително през почивните дни и националните празници.

Дистрибуция

Имаме търговски представители, сервизни техници и дистрибутори на кафе и кафе машини в областите София-град, Софиийска, Перник, Кюстендил, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Ловеч, Монтана, Плевен, Разград, Русе, Силистра и подизпълнители и партньори, покриващи всяка точка на страната.

За повече информация се свържете с нас на национален телефон 0700 30 130 или направете запитване.

Запознайте се с различните продуктови групи и марки кафе, с които работят нашите кафе машини: