Отслабване: силата на овесените ядки

2
Добави коментар
hestia
hestia

Отслабване: силата на овесените ядки

Овесните ядки и техните свойства за отслабване

Колкото и изненадващо да звучи, закуската, която са ви карали да ядете като малки е изключително полезна за отслабване. Това са овесените ядки! Фибрите и протеините в овесените ядки ги правят идеалния продукт за отслабване, подсилват процесите на изгаряне на мазнини и ни държат сити за дълго време.

Как овесените ядки подсилват процеса на изгаряне на мазнини?

Най-мощното оръжие на овесените ядки за отслабване са разтворимите фибри. Това означава, че те се абсорбират по-бавно в организма и в храносмилателния тракт и ни карат да се чувстваме сити по-дълго време. Другото голямо предимство на овесените ядки е способността им да стабилизират кръвната захар и от там метаболизма.

Как да изберем правилните продукти с овесения ядки за отслабване?

Освен традиционните овесени ядки, които се предлагат на пазара, в последните години се произвеждат специални овесени ядки за отслабване с повече протеини. Комбинирани с естествения ефект на фибрите в овесените ядки, протеините повишават още повече нивото на ситост и ни карат да не усещаме глад още по-дълго време.

Когато си избират овесения ядки за отслабване, следете дали продуктът не съдържа захар, която реално елиминира ефекта на овесените ядки да изгарят мазнините. Ако овесените ядки сами по себе си не са ви по-вкуса, добавете към тях плодове и ядки, за да подобрите вкуса им и ги направите по-примамливи за вас и за успешното ви отслабване с овесени ядки.