И Графа кара пил

3
Добави коментар
user24
user24

сряда, 11 май 2011 г. 13:15 ч.

Влади Ампов-Графа се качи без угризения на червения си миникупър, като преди това се беше почерпил с уиски, засне фоторепортер на „168 часа“.

Графа и Любо от „Те“ се срещнаха в столичен бар, поръчаха си маркови питиета и енергийни напитки. Застояха се в продължение на час. Двамата разговаряха сладко, сладко, обсъдиха хореографията си за концерта на „БГ радио“.

Малко след 19 часа Графа погледна часовника на телефона си и побърза да извика сервитьорката за сметката.

След това без колебание певецът взе ключовете на луксозното си возило и даде газ. Колегата му от група „Те“

изобщо не се опита

да го спре от шофиране след голямо уиски. Двамата се отправиха за площад „Батенберг“ и пристигнаха тъкмо навреме за концерта за 10 години „БГ радио“. С луксозния червен миникупър почерпеният Влади Ампов изпревари две-три возила по пътя си. Енергийните напитки го поддържаха в тонус и той впечатли почитателите си с перфектно изпълнение на живо и хореография, пише в.168 часа.

Други подпийнали зад волана

Влади Ампов-Графа изобщо не е прецедент сред родния елит с поведението си да пие и да сяда на шофьорското кресло. На 18 април красивата Елена Петрова е хваната да кара с алкохол в кръвта. Звездата от „Стъклен дом“ е била спряна при рутинна проверка пред столичното заведение „Планет“.

При теста с дрегер били отчетени 1,3 промила алкохол в кръвта – доста над позволените 0,5 промила и малко над важната граница от 1,2 промила, над която отговорността става наказателна. Колегата є Иван Христов от „Шоуто на Иван и Андрей“ беше хванат дори с повече промили в кръвта. Водещият предизвика катастрофа в Стара Загора на 4 август 2008 година. При проверката за алкохол дрегерът отчел 2,25 промила.

Двукратният световен шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки катастрофира край Приморско на 5 август 2007 година. На място умира 23-годишния Петър Петров. Мануела Горсова до ден-днешен се лекува от будна кома.

BLife.bg