Ползите от женското дупе

5
Добави коментар
kocet
kocet

Можеш ли да не се загледаш в един прекрасно оформен женски задник? НЕ! В дънки, с пола, с размъкнат панталон или…

Станали сме много ползотворни напоследък – разкрихме ти тайните ползи на вагините, на пениса, а и на циците! Сега обръщаме поглед, а с нас и ти към негово величество женското дупе!

Зяп

Можеш ли да не се загледаш в един прекрасно оформен женски задник? НЕ! В дънки, с пола, с размъкнат панталон или полуофициален – велико е! Някои го предпочитат малко и стегнато, други – по-дженифърлопеско, трети – почти липсващо. Но всичко го обожават!

Пляс

Вече не сме в училище и рядко удряме „запалки“ на (полу)познати мацки, но плЕсването на готин женски задник е безценно удоволствие, което понякога не успяваме да си спестим! Просташко е, тъпо е, сърдят ни се, но поплясването си е красота! И не говорим за по време на секс, а ей така – за спорта!

Вмък

Кой не знае за аналния секс, кой не е чувал за него? ОК, може да не обичаш да топваш близалката си в нейната шоколадова фабрика, обаче си е една от най-ярките функции на дупето, шъ знайш!

Нач(ало на краката)

Какво по-идеално начало на безкрайни женски крака от стегнато дупе, ааа? Помага на погледа ти да върви естествено надолуууу и после пак нагорееее и пааак… Рай!

Бах!

Обект на твоето удивление, преклонение към оная патетична и разнежваща ни като малоумни ‘лапета женска хубост, все едно гледаш произведение на изкуството – ето това усещаме ние, когато наблюдаваме (макар и на снимки) задничетата на моделките от Victoria’s Secret! Това не е просто зяпане, това е велико!

Пък

Ние не сме цицомани пък! Това е. Да, хубаво е жената да има някакви мамилчета все пак, ама това, което истински ни хваща окото са лицето, краката и дупето (говорим за външните белези, де)! Та, определено Дъ Дупенцето й е по-важно, когато си търсим нещо несериозно, сещаш се.

Пръц

Пръц-функцията може да не ни е много приятна с всичките си последствия – да, уж жените не флатулентват, не използват тоалетната и т.н. – обаче си е крайно полезна! Иначе хубавите им плоски коремчета щеше да избухнат от насъбралите се газове, имай го предвид!

*Бонус ползата от прекрасните и съвършени дамски дупенца е, че правят магията бельото върху тях тя изглежда адски секси и красиво!

men.bg