Тапети за интериор в еко стил | Интериор, идеи за интериорен дизайн и обзавеждане на кухни, баня, хол, детска стая и дома

10
Добави коментар
mymx
mymx

Всеки стил се сформира от елементите на интериорния дизайн: мебели и аксесоари, цветови палитри и текстури и разбира се с помощта на правилно подбрани облицовъчни материали. Стената е нашият фон и затова играе особена роля. Все още най-популярната декорация за стена си остават тапетите. И днес ще ви покажем една колекция от тапети за интериор в еко стил.  Еко е вдъхновение от природата и затова тапетите в този стил най-добре ще изглеждат, ако бъдат на растителни мотиви. В този случай, те могат да бъдат ясно изразени или схематично. Първият тип се използва за подсилване на отделните стени, а втория е подходящ за широка повърхност. Ключевото правило за еко стила – меки и естествени.
На фона на стената с големи рисунки и палитра от 3-4 тона изглежда добре дървени мебели с лека текстура или диван. А текстура, към която искате да привлечете внимание ( например, плетена мебел) по-добре ще изглежда на фона на един цвят стена или рисунки, в която тоновете нежно се преплитат един в друг.

Tags:аксесоари декорация еко стил естествени Интериор интериорен дизайн палитра природа тапети текстура фон