Топ 3 на най-добрите моно диети

6
Добави коментар
reina
reina

Топ 3 на най-добрите моно диети

Топ 3 на най-добрите моно диети 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Моно диетите за отслабване са доказали своята ефективност

Диетологът д-р Ирина Шуменлиева препоръчва основно моно диети на своите пациенти. Причината е, че са евтини и ефективни. За няколко дни се отслабва с 5-10 килограма.

Ето трите най-ефективни моно диети, които тя прилага с доказан успех:

Млечната диета е на първо място по това, че хората успяват да я завършат до край и има положителни резултати. Киселото мляко е коктейл от полезни за организма вещества, който има предимството да няма много калории в себе си. Само за 3 дни с тази диета могат да се смъкнат  2-3 килограма. Достатъчно е да ядете единствено кисело мляко – 5-6 пъти на ден по една чаша. Колкото и да ви се иска, не добавяйте сол или захар – ефектът ще се загуби. Ако много ви прималее, хапнете плод.

Ябълковата диета е с продължителност 6 дни. Можем да ги нарязваме, рендосваме или дори запичаме без да се притесняваме, но не трябва да ги карамелизираме. Първият и последният ден се ядат 1 килограм ябълки. Вторият и петият – килограм и половина. В третия и четвъртия са позволени 2 кг. Гарантирано е свалянето на 5-6 килограма по здравословен и вкусен начин.

Третата диета дава обещаващи резултати при 10-дневен режим. Оризовият режим идва в два варианта – строг и по-лек:
– За хората с по-силна воля, вариантът е да се свари чаша ориз и да се раздели на части за ядене през целия ден. Строгият вариант позволява да се хапнат 2-3 ябълки, ако много ни призлее.
– При по-лежерния вариант можем да добавим и 200 грама зеленчуци, плодове или месо.

ВАЖНО: Ако публикацията Топ 3 на най-добрите моно диети ви е допаднала или има какво да добавите или попитате, молим, коментирайте я най-долу на страницата!

loading…

Здраве.вс препоръчва и: