„Ред Хот Чили Пепърс” се вдъхновяват от наркотични преживявания | bgbezgranici.com

2
Добави коментар
ditadita
ditadita

„Ред Хот Чили Пепърс” се вдъхновяват от наркотични преживявания

Новата работа на калифорнийците ще излезе със загадъчното име Dr. Johnny Skinz’s Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head, разказа Антони Кидис в интервю за Spin. Двуредовото заглавие е вдъхновено от разказите на техен познат за наркотичните му преживявания. Човекът халюцинирал под въздействие на опияти, че е певец, който има участия, и то успешни, не само на Земята, но и на други планети, а най-големият му хит е песента Dr. Johnny Skinz’s Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head.

Все пак Кидис отбелязва, че това е само работно заглавие и е възможно да бъде леко посъкратено на финала.
Новият студиен албум, който ще бъде10-ти в кариерата на „Ред Хот Чили Пепърс” е планиран за тази година. Записан е без участието на китариста Джон Фрушанте, заменен от Джош Клингхофер. Продуцент е светилото в бранша Рик Рубин.
Предишният албум на бандата Stadium Arcadium излезе през 2006 г. и застана начело на класациите в 16 страни, включително САЩ и Великобритания. След турнето в негова подкрепа, музикантите си взеха продължителен отпуск, по време на който всеки се занимаваше с каквото му душа иска. Барабанистът Чад Смит записа албум за деца Rhythm Train и участва в супергрупата Chickenfoot.Джон Фрушанте издаде солов албум The Empyrean и напусна групата, а Антони Кидис се отдаде на възпитанието на едногодишния си син.