Хамали в действие

1
Добави коментар

Хамали в действие

Привет на всички наши приятели, другари и другарки!

Ето ни пак тук – да побъбрим в нашият блог. Както Ви обещахме хамали Къщата беглец, ставаме активни блогъри.

Днес ще Ви разкажем за хамалската работа, която ни очаква утре. Вече всичко е начертано, написано и нарисувано, остава само да изпълняваме дейностите по план. Ето го и него за нашата скромна бригада за хамалски услуги /останалите колеги – бегълци са по друг маршрут/.

В 7.45 часа трябва да сме на линия и да пием по едно бързо горещо кафе с колегите хамали. Предвидили сме 60 минути докато отидем на адрес в центъра. Планирали сме и поне едно задръстване, което в София не е рядкост. Още по-добре ако няма такова. Понякога се чудя кога ли движението в нашата столица ще стане като в Европейските такива, но това е друга дълга тема. Да се върнем по същество. В 9.00 започваме с първото местене – от центъра ще ходим в Лозенец. Обекта е голям офис и определено ще падне усилена хамалска работа.

Предполагаме, че ще приключим около 13.оо часа. Естествено, че тогава хамали от Къщата беглец ще са гладни и ще ходим на обяд. Няма как, трябва да се заредим с енергия за нови премествания.

Следваи хамалски услуги опаковане на багаж и демонтаж на мебели в Гео Милев. Там вече бяхме на оглед и има доста чупливи предмети като стъкла, огледала и по тази причина сме се оборудвали с материали повече от необходимото. Нека има, важното е всичко да бъде добре изпипано и най-вече клиентите да бъдат спокойни за вещите си.

Засега толкова от хамали Къщата беглец.

До скоро, приятели!

Tags: Къщата беглец, хамали, хамали софия, хамалски услуги

This entry was posted
on сряда, май 4th, 2011 at 14:00 and is filed under Хамали.
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.