Тиймбилдинг – СПА Хотели Девин

2
Добави коментар

Един ден в Бронзовата епоха

Един ден в Бронзовата епоха
Бронзовата епоха е датирана във времето 2800–1200 г. пр. Хр. и се дели на три периода – ранна (2800- 2100 г. пр. Хр.), средна (2100–1650 г. пр. Хр.) и късна (1650-1200 г. пр. Хр.).

Появата на бронзовата култура в България се свързва с най-стария културен пласт на Троя. В селището при с. Езеро бронзовата култура е представена в минимум 13 жилищни хоризонти (някои автори са склонни да смятат, че хоризонтите са 15-16) в пласт, дебел 3,5 м, първите хоризонти от който най-вреоятно датират във времето преди Троя І-ІV …разбери още за Един ден в Бронзовата епоха

Съкровището на Гордьо войвода

„Съкровището на Гордьо войвода“
Гордьо войвода е бил предводител на голяма чета въоръжени мъже в района на град Девин през далечния 14 век. Легенди се носят за него, че когато стиснел камък, от него вода потичала, а седнал ли на маса, наведнъж изяждал цяло агне.

Сега се връщаме в тези легендарни времена и сме част от четата на славния войвода. Три изгрева назад той е заловен от разбойническа чета и отвлечен далеч. Съкровището му е пръснато в околностите на града и отбелязано на карта. Бягайки от конниците нашият войвода скъсал картата на …разбери още за Съкровището на Гордьо войвода

Ние можем да организираме Вашият тиймбилдинг: [email protected]/70 79 70
Тимбилдинг е:

Тиймбилдинг е идея за подобряване на екипната дейност на фирми, организации или институции. Позволявайки на екип от професионалисти в дадена област да обединят усилията в различни емоционални ситуации и да покажат свои неподозирани способности позволява колективната дейност да се превърне в по-приятно, леко и интересно занимание.

Участието в различни тиймбилдинг игри предлага възможност на колектива за възникване на уникални и весели ситуации, които допринасят за сближаване и опознаване. Изпитанията и конкурентния характер на тиймбилдинга позволяват на всеки участник да прояви личността си в невиждана до сега за колегите му светлина.

Всичко това допринася изключително много за по-креативната дейност, както и за по-лесната комуникация между колектива, което е основнен фактор за успешните резултати на фирмата. Но преди всичко тиймбилдинг се свързва с много усмивки, положителни емоции и победи.

колективен характер, фирма, колективни ценности, работа в екип, ръководни умения, сътрудничество, Бронзовата епоха, игра, трудни ситуации, карта, екип, сплотяване, фирмена политика, успех във фирмата, човешки ресурси, Гордьо войвода