Елена Станулова спря дъха на депутатите

1
Добави коментар
leon19
leon19

Една красива жена се появи в парламента и законотворците си припомниха, че са и мъже.

Хубавата Елена Станулова превърна парламента в корида, след като в сряда се появи пред тях в тоалет от червен сатен, на лачени токчета и с цвете в косата.

Никой не знаеше коя е мистериозната красавица в кулоарите, а млад гербер се изповяда: „Признавам си, тя спира дъха!“

Оказа се, че това е дъщерята на легендарната Искра Радева, пише standartnews.com.

Бившата телевизионна водеща и манекенка е сменила попрището си и от десетина дни работи в отдел „Протокол“ на Министерство на транспорта.

На тази първа публична поява в новото амплоа тя свенливо не пожела да се разкрие пред „Стандарт“, а само уточни, че е държавен служител.

Дъщерята на Искра Радева обаче нямаше как да остане незабелязана. Тя е позната на широката публика като лице на Нова тв. Кариерата й започва от прогнозата за времето по телевизия „7 дни“. Авантюрата продължава едва две седмици.

Искра Радева никога не е крила, че не желае дъщеря й да се занимава с кино и телевизия. Затова до последно Елена не казва на майка си, че е избрана за лице на играта „Големият въпрос“, която вървеше по Нова тв.

След това отива в предаването на Гала „На кафе“. Именно оттам Станулова набира голяма популярност. Логично красавицата се е изявявала и като манекенка. Заедно с майка си са били лица на колекция на Жени Живкова.

„Винаги съм искала Елена да работи по специалността си“, категорична е Искра Радева. Е, желанието й се сбъдна. Елена е завършила публична администрация в УНСС. „Сега вече мога да дам всичко от себе си и знанията си“, щастлива е Елена.

Тя е назначена преди десетина дни в Министерство на транспорта в отдел „Протокол“. „Отдавна спрях да се изявявам в средите на шоубизнеса, защото исках да се дистанцирам от предишния ми имидж. Кандидатствах за работа на няколко места. Почаках доста и ме избраха в министерството“, разказва хубавицата.

Твърди, че новата длъжност й е много интересна и с удоволствие се учи. Разбира се, че се притеснява от новите отговорности, но вече е поела тежестта на отговорностите и е обработила няколко вътрешни заповеди. А в парламента дойде, за да занесе поздравителен адрес на председателя Цецка Цачева.

Елена признава, че много се е вълнувала от тази задача, не е предала лично адреса на Цачева, а го е оставила в кабинета й. На 24 май, пък придружила майка си до Президентството, където държавният глава Георги Първанов връчи на актрисата орден „Св. св. Кирил и Методий“ за принос към българската култура. Елена казва, че влизането в подобни институции й носи силни емоции.

Искра Радева, като всяка майка, се притеснява за бъдещето на Станулова. „Тя беше назначена при стария министър. Не знам какви ще са промените в екипа на новия“, казва Радева. Дъщеря й обаче не е на това мнение, защото „не съм пряко подчинена, аз съм просто служител в един отдел“.

Двете дами бяха категорични, че не са искали да разгласяват новото амплоа на Елена, защото е съвсем нова в министерството. Въпреки всичко Искра е горда с дъщеря си и се надява тя да се развива в професията си. Станулова пък всеки ден споделя с майка си деня си и търси мъдрите й съвети.

Неотдавна Елена смени фамилията си като от Тричкова се прекръсти на Станулова. Тя прие името на втория мъж на Искра Радева Кирил Станулов. Хубавицата е влизала и в клюкарските колонки, като преди време я спрягаха за половинка на Христо „100-те манекенки“ Сираков.

Въпреки слуховете Елена заяви, че не мери мъжете по портфейлите им, а ги оценява по вниманието, което й отделят. Кандидатът трябва да е естествен, умен и разбран. И задължително романтичен. Твърди, че още от първата дума може да разбере дали един мъж ще й допадне.

hotnews.bg

30/05/2011