1 юни за нашите деца

18
Добави коментар
vestitel
vestitel

1 юни за нашите деца Къде, кога и какво на празника

Най-сигурният начин да накарате вашия малчуган да сияе от щастие, е да го заведете там, където е забавлението. Трудно някой ще обори твърдение, че децата ще усетят най-добре празника с музика, танци и много усмивки. Разбира се и с подаръци…

Ето няколко места в страната, където на 1 юни ще има луд купон за малчугани, с балони, бонбони и клоуни.

Финалите на Данонияда

Къде: София, стадион Българска армияКога: 1 юни, 10 ч Освен че има голяма вероятност самият Димитър Бербатов да награди дечурлигата, които спечелят финалната битка в четиринадесетото издание на детския футболен турнир, победителят ще има шанса да играе на финалите на Международна купа Данон в Мадрид. На 1 юни от 10 ч е малкият финал за 3 и 4 място, а от 11 ч започва финалният сблъсък. Церемонията по награждаването започва в 12 ч.

Кръжок Страната на черната дъска
Къде: София, НДК Кога: 1 юни, 10 ч Испанците Силвия и Моника ще представят на публиката пред НДК една адаптация по едноименната приказка на Ана Мария Матуте. В Страната на черната дъска, също като в Алиса в огледалния свят, те ще преминат през чудния свят на буквите и цифрите, които внезапно ще оживеят. А двамата главни герои, Мончо и Пелуса, трябва да прекосят този вълшебен свят, за да спасят една изчезнала принцеса… Събитието е подходящо за деца от 8 до 10-годишна възраст, за които е осигурен преводач.  
Първоюнски детски празник
Къде: София, Национален дворец на децата Кога: 1 юни, 10:30 ч Ето къде ще е истинското забавление. Тук за усмивките на децата ще се грижат Арт-студио „Като лъвовете“, Кака Краси и Смешко, клуб „Млад водач на куче“ и още много други. Ще има представяне на истински химически реакции – Как ледът може да се подпали; как безцветните течности стават цветни и т.н. Ще има и празничен концерт с много музика. Цялата програма на празника в Националния дворец на децата може да намерите тук.
Урок по пеене
Къде: София, Унгарски културен институт Кога: 1 юни, 16 ч Поп-певицата Роси Рос ще даде първи урок по пеене за деца. Като им омръзне да пеят, те ще могат и да разгледат изложба от рисунки и илюстрации на Карой Рейхи.
Празник за децата в Етъра
Къде: Габрово, АЕК Етър Кога: 1 юни, 11:30 ч Начало е на поляната до хотела, където ще има много състезателни, логически и забавни игри, гатанки, викторини. На децата ще се показват и игрите на нашите баби и дядовци. Организаторите обещават много вкусни награди за всички участници.
Първоюнски концерт

Къде: Габрово, площад Възраждане Кога: 1 юни, 18:30 ч Традиционен концерт по повод Международния ден на детето, организиран от детски фолклорен ансамбъл Габровче. Изявата е под надслов „Децата на Габровче, пеят и танцуват за децата на Габрово“. За най-любознателните присъстващи ще и има томбола с награди.

Детство мое
Къде: Стара Загора, парк Пети октомври Кога: 1 юни, 10 ч Празник за децата на град Стара Загора с много изненади за всички възрасти.
Детски празник
Къде: Русе, сладкарница Русчук Кога: 1 юни, 16:30 ч Общинският детски център за култура и изкуство организира детски празник в сладкарница Русчук. Освен много лакомства, в програмата ще има и драматизации на приказки, песни от вокална група Слънце и много награди. Водеща ще бъде актрисата Мария Матеева.
Ден на детето

Къде: Казанлък, парк Розариум Кога: 1 юни, 10 ч Концерт с рисуване по асфалт

Магията на цветята
Къде: Казанлък, Галерия за изкуства Кога: 1 юни, 18 ч  
Цветно парти
Къде: Казанлък, площад Севтополис Кога: 1 юни, 19 ч
Четирилистни детелини

Къде: Велико Търново, Central Mall Кога: 1 юни, 19 ч Благотворителен празник с Ники Априлов, клоуна Бубу, фокустници и акробати, рисуване на асфалт.

Създадена на 31.05.2011 г.