Семинар по лидерство на Робин Шарма в България

5
Добави коментар

NewTrend.bg, 06.06.2011г. – Световноизвестният гуру по лидерство – Робин Шарма ще посети България през септември, по покана на Projecta. Събитието ще се проведе на 21 септември 2011г в София – НДК, Зала 3.

Робин Шарма е един от най-ценените експeрти по лидерство в световен мащаб. Автор е на 11 международни бестселъра, сред които „Монахът, който продаде своето Ферари”, „Наръчник по величие”, „Светецът, сърфистът и корпоративният директор”, „Кой ще заплаче, когато умреш?” и „Лидерът, който нямаше титла” (бизнес бестселър № 1 на Amazon). Консултант е по лидерство на много от компаниите от Fortune 500, а идеите му са помогнали на повече от 5 милиона служители в 62 страни да подобрят своята професионална ефективност.

Семинарът на Робин Шарма в България ще даде информация за стратегиите, които използват някои от най-добрите мениджъри, за да постигнат успех и ръст на компаниите си въпреки финансовите затруднения и турболетните икономически промени.

Темите на семинара на Робин Шарма в България включват:

Какво правят най-добрите бизнес лидери и организации, за да постигнат своите забележителни резултати;
Как се създава култура на лидерство за изключителни постижения;
Тактики за трансформиране на турбуленцията в измерим успех;
Как успешните организации изграждат високоефективни екипи;
Най-новите идеи за създаване на „наслада за клиента” и изграждане на лоялни взаимоотношения;
Идеи за баланс между работата и личния живот

Организаторите Projecta са се постарали да осигурят най-достъпни цени за българския пазар. Всички желаещи да присъстват на семинара на Робин Шарма в България могат да направят своята ранна регистрация до  10 юни на цена 180,00лв./ без ДДС, след което цената на пропуска ще бъде 280,00лв./ без ДДС. Цените за семинар на Робин Шарма в чужбина стигат до $1000 за пропуск.

За повече информация и записвания, посетете сайта на събитието: http://robinsharma.bg