DUBIOZA KOLEKTIV , Маймунарника, Sofia (ср 8.6.2011)

1
Добави коментар

DUBIOZA KOLEKTIV пристигат за първи път в България за концерт на 8-ми юни! Формацията от Босна и Херцеговина е една от най-интересните съвременни групи от Балканите, като през последните години набра солидна популярност в цяла Европа.

 

DUBIOZA KOLEKTIV ще бъдат у нас по покана на Строежа, Pork Pie и Stagemasters, с подкрепата на ирландското уиски Bushmills и съдействието на Lazy Days Agency. Събитието ще се случи на открито – в Борисовата градина, София, клуб Pork Pie.

 

Билети се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg – Офис 1, М-Тел, На Тъмно, Техномаркет, Ориндж, Мултирама, Строежа. Първите 500 бр. са на цена от 7 лв., следващите 500 – 12 лв., а останалите – 15 лв. От този сезон Pork Pie разполага с повече площ, по-голяма сцена и добре уреден пропусквателен режим, като въпреки това се препоръчва предварителното закупуване на билети!

 

DUBIOZA KOLEKTIV, със своите осем души в състава, са изключително енергични и атрактивни на сцена. Стилът им е уникална смесица от дъб, реге и хип-хоп от една страна, уплътнени с китарни рифове, перкусии, ска и етно-мотиви. Бандата е сред най-търсените напоследък и участва в редица фестивали в Германия, Холандия, Сърбия, Словения, Полша, Хърватска, Чехия, Словакия. Голяма част от българската аудитория успя да наблюдава тяхното изпълнение на македонския фестивал Таксират, непосредсвено след еуфорията, която създаде Ману Чао там. Невероятно бе как формацията от Босна и Херцеговина успя да задържи, та дори да усили, вниманието на 7-8 хилядната публика върху себе си. DUBIOZA KOLEKTIV са сред акцентите на MTV за територията на бивша Югославия, като имат цели 2 записани и излъчени концерта в ефира на престижната музикална медия.

 

Pork Pie, Stagemasters и Строежа, посредством достъпните цени на билетите, канят всички, желаещи да се забавляват, да посрещнат началото на лятото – на открито в Борисовата градина, с любимото питие в компанията на Bushmills Brothers, обновена среда, солидна сцена и саунд, и естествено – DUBIOZA KOLEKTIV!

 

 

www.stroeja.com

 

затвори