Max Factor – СС коригиращ крем за лице – CC Cream.

1
Добави коментар
Beautyshop.bg
Beautyshop.bg

Описание

CC Cream
Осмелете се да бъдете перфектна!
 
Свежа, безупречна кожа със здравословен блясък само с един продукт… Ползите на BB крем и покривността на фон дьо тен… Смятате ли, че това е възможно? Max Factor отговаря с „ДА“!
Най-новата перла в короната на марката идва точно навреме, за да поведе поредната тенденция в света на красотата. CC Cream от Max Factor съчетава в себе си най-доброто от фон дьо тен и продукт за грижа за кожата. Той блести с лека текстура,  хидратира, подхранва, има висока покривност и слънцезащитен фактор 10 и е създаден, за да се осмелите да бъдете перфектна.
СС Cream от Max Factor комбинира ползите от продуктите от бялата козметика с тези на фон дьо тените. Той има изключителни хидратиращи и подхранващи свойства благодарение на екстрактите от жожоба, краставица, морски зърнастец и шипка. Леката му, ефирна формула не запушва порите, подходяща е за чувствителна кожа и е обогатена със слънцезащитен фактор 10. Освен това, CC Cream от Max Factor не съдържа мазни съставки и се предлага в 5 нюанса, за да изберете онзи, който ще пасне безупречно на кожата ви и ще я направи да изглежда перфектна.
 
СС крем – горещата тенденция на 2013!
Докато ВВ крема акцентира повече върху добавените ползи от продуктите за грижа за кожата (ВВ е съкращение от beauty balm), CC Cream се изкачва една стъпка по-високо, като към всички ползи на ВВ крема добавя и отлично покритие. Самото му име също говори за това – СС идва от colour correcting (в превод от английски – корекция на цвета).
„СС кремовете са горещата тенденция на 2013“, споделя международния гримьор на Max Factor Пат Макграт. „Жените винаги жадуват за свежа, безупречна, сияеща кожа… и точно това дават СС кремовете! За съжаление обаче моят опит показва, че повечето от тях не осигуряват добро покритие.  Затова обожавам CC Cream от Max Factor. Той осигурява изключителен контрол и корекция на цвета, защото има не само висока покривност и безупречен завършек, но и се грижи страхотно за кожата ви. CC Cream се превърна в задължителен компонент на всяка визия, която правя за модните подиуми“, допълва Пат. 
 
Нюанси:
CC Cream от Max Factor е на пазара в 5 нюанса – 40 Fair, 50 Natural, 60 Medium, 75 Tanned и 85 Bronze.

Производител: Max Factor

Обем: 30.000 мл