Поетесата Гери: Милен Цветков иска да му чета гола стиховете си!

17
Добави коментар
101zvezdi
101zvezdi

Разсъбличащата се поетеса Горяна Панайотова- Гери, е родена в Перник на 19.02.1981г. Завършила е масови комуникации и журналистика. Пише стихове от 15-16- годишна възраст. Преди около 2 месеца решава да ги представя по нетрадиционен начин – чете ги гола пред почитателите си в интернет. Всеки стих е заснет на клипче, в което Гери се изявява и в еротично бельо. “ШОУ” се свърза с поетесата-ексхибиционистка, за да разбере как тя е установила контакт с популярния тв водещ Милен Цветков.

– Гери, каква е връзката ти с тв водещия Милен Цветков?
– Той ме откри в интернет.

– Значи Милен Цветков се рови по такива сайтове, където невинни момичета се снимат голи!?
– Не е само той, каниха ме и в “Нешоуто на Нед”.

– Отправи ли ти неприлично предложение Милен?
– Много живо се интересува от мен и от изкуството ми. Каза, че е впечатлен и че иска да ме опознае. Иначе имам хиляди писма в мейла. Имам и много неприлични предложения. Предлагат ми да правя секс за пари. Предложиха ми

“работа” в пийп шоу в Италия За 80 000

за два-три месеца. Имам предложения и от по-малки от мен момченца с големи пачки и размах. Искат да ме имат. Само че аз не съм вещ за продан или за използване под наем.

– Досега срещала ли си се с някой от тези, които ти правят такива предложения?
– Не. Готова съм само да се срещна с Милен Цветков, защото той ми е интересен.

– Не те ли канят вече бизнесмени да им рецитираш разголена?! Как гледаш на такова участие например? Срещу заплащане, разбира се?
– Все още нямам такива покани.

– А имаш ли тарифа, ако те поканят?
– Не, не съм мислила по този въпрос. Трябва да проуча пазара, да видя как е конкуренцията. Може да направя дъмпинг.

– А заплахи от някого получавала ли си?
– Да. Заплашват ме с убийство. Трябва ли да казвам обидните думи? Аз не употребявам такива.

– Да, кажи ги!
– Пишат ми:

“Ама курво, ще те хвана на улицата и ще те пребия!”

– Да не е някое старо гадже?
– Не, не е. Момиче е. И то тийнейджърки някакви най-много се палят. Сигурно от завист. Какво пък толкова съм им направила?

– Бельото, с което се снимаш, специално ли си го купуваш за снимките?
– По принцип го купувам специално. След това си го нося, разбира се.

– Не мислиш ли, че много хора могат да решат, че по този начин се продаваш по интернет като скъпа проститутка?! На мен ми дойде и такава мисъл.
– Хората го възприемат по различен начин. Аз си имам известна идеология. Не бих се продавала. Мисля, че голотата ми е на границата на пошлото. Дай, боже, да успея да балансирам нещата. Старая се да поддържам един стил, един добър имидж. Все пак изкуството е по-важно от голотата.

– Как приеха родителите ти тези твои изяви?
– Първо показахме клипа на мама. Тя го изгледа. От една страна се усмихна, от друга леко се шокира. Не беше сигурна как да реагира. По-скоро се притесни как ще го приеме баща ми. После си дойде и баща ми. “Дай една ракийка тука!”- каза и го изгледа. Ние му обяснихме идеята. Той ме посъветва да внимавам, трябвало да си поддържам фигурата, да не дебелея и т.н.

Едно интервю на Жоро Захариев