Мъжете и жените говорят на различни езици

11
Добави коментар
Bozila
Bozila

Откакто свят светува, мъжете се опитват да разгадаят тайните на женската психика, а дамите по нищо не отстъпват в неистовото си желание да влезнат в главата и под кожата на силния пол. Годините се нижат на времевата броеница, поколения се менят, но невидимата и същевременно непреодолима бариера в комуникацията между мъжете и жените продължава с пълна сила да хвърля в смут разбиранията на представителите на двата пола, карайки ги да изпадат в безконечни главоблъсканици.
Тук няма жокер “Обади се на приятел” или “Помощ от публиката”. И колкото и време да прекарате заедно в хода на съвместния ви живот, винаги ще се появи някое грешно тълкуване, криворазбрана дума или жест. Няма жена, която да не се е проваляла с гръм и трясък в усилието си да разшифрова мъжкия код. Много често се оказваме някъде по средата, загубени в превода.
Най-съкровени са моментите насаме с половинката. И когато всичко изглежда повече от съвършено, двамата се гледат по-влюбено отвсякога, а в стомаха пеперудите пърхат все по-учестено, той казва едно, тя разбира друго и любовната идилия е разбита на пух и прах. А той иска единствено да зарадва любимата – ето до какво може да доведе един криворазбран комплимент, произведен от мисълта на мъжа и преработен през призмата на женското полезрение! И вместо мил поглед и нежна целувка в знак на благодарност, само след миг на главата му се изсипват куп болезнени обвинения и истерични крясъци.
Той казва: “Новата ти прическа те прави още по-красива”
Тя си мисли: “Значи с предишната ме е смятал за грозна”
Тя казва: “Връзката ни се задълбочава и се чувствам истински щастлива с теб”
Той си мисли: “Господи, да не би да ми намеква за брак?!”
Той казва: “Наблизо са отворили страхотна фитнес зала”
Тя си мисли: “Той ми казва, че съм дебела”