Чудото…: Чашата преля! Време е за революция!

4
Добави коментар

Е, много се издразних преди няколко дни. До такава степен, че сега от написаното мога да изгубя голяма част от аудиторията си. Става въпрос за шопите. Ами, мамичката им, тези гадове се взимат все по-насериозно и все повече приличат на селската утайка на родината. Такива хора са срам за нашия трикольор и въпреки това, че столицата е културният център на България, много малко шопи се възпползват от това. Повечето са прости наркомани, или мутри, които още живеят в 96-а година.

Та.. по темата. Какво точно ме ядоса. Ами фактът, че те са толкова нискокултурни и високомерни, че ми се повръща. Едно приятелче отиде до столицата преди няколко дена на гости на негова дружка. Докато е бил в компанията на рандом идиоти, един от малоумниците го е питал „Абе, вие имате ли Мак Доналдс в Пловдив?“. Този елементарен кретен явно си няма на представа, че баш първият Мак Доналдс в България е бил отворен в Пловдив и още е отворен (точно на центъра). Това се е случило през 1994, но няма нито един тъп шоп, който да го знае, нали?

Това беше последната капка простотия, която можех да изтърпя. Чашата преля и е време за революция. Тя се състои от няколко стъпки.

1. Местим националният стадион в Пловдив
2. На всички шопи, които искат да ни вземат Панаира им показваме среден пръст
3. Бутаме им всички театри, които и без това не се пълнят и правим Бродуей 2 в Пловдив
4. Всички големи административни сгради се местят на ново място. Ще постъпим като Бразилия и ще създадем нова столица, където да има само административни сгради. София ще си остане опаразитена от селяни. Даже могат да си направят собствена държава там

Но най-напред трябва да направим нещо друго. Има само една софиянка, която харесвам, но за жалост тя е лезбиика и си има приятелка. Аз обаче обичам да се наслаждавам и на двете. Ако не сте отгатнали коя е столичанката – веднага ще ви кажа. Викат й Салата… Шопска Салата, а приятелката й се казва Ракия. Тази луда шопка си я носим в Пловдив и вече ще се казва Пловдивска Салата. Звучи много по-добре, нали?

Надявам се шопите да ми се обидят, но да продължат да ми четат блога, понеже без него простите им душици не могат да живеят.

Наздраве за Пловдив! Революцията започна!