„Как да създадем печеливш бизнес“

5
Добави коментар
BizBlog.BG
BizBlog.BG

– Искаш ли да имаш печеливш бизнес?
– Ами разбира се, не ставай глупав!

Всеки може да създаде бизнес. За горе-долу 1 месец – колкото отнемат всички формалности по регистрация.

А колко могат да направят печеливш бизнес? Имам предвид наистина печеливш. Не са седиш на минимална заплата и едва-едва да покриваш разходите, и да имаш усет че работата става все повече и повече, а резултат – няма.

Като казвам печеливш – имам предвид постоянно нарастващи приходи, продажби, клиенти. И най важното – ясна визия за това какво става и накъде върви.

Реших да споделя с вас как го правят много хора по света – без излишни теории, философии. Просто и практично. Измеримо, на всяка стъпка.

Книгата се казва – „Как да създадем печеливш бизнес„. Става дума не само да създаване на бизнес от нула, но и за преобразуване на съществуващ бизнес – да бъде печеливш или „още по-печеливш“.

Попълнете формата горе вдясно и ще я имате след няколко минути.

Долу можете да видите няколко извадки от книгата:

„Общувайки с най-различни хора свързани по един или друг начин с бизнеса, забелязах, че има 3 основни проблема и те са:

–      С какво да се захвана?
–      Какъв продукт да създам?
–      Как да продавам повече (или защо не се продава)?

Всеки от формулираните въпроси ще разгледаме един по един.“

„Това, което ще ви разкажа тук е едно от най важните понятия в продажбите. И до голяма степен няма значение какво продавате, баници или коли, чорапи или самолети, дъвки или хотели. След като започнете да го използвате, ще можете много бързо да увеличите вашите продажби в пъти.
За много фирми и предприемачи увеличаването на продажбите е нещо мътно и неясно. От една страна има логични неща, такива като реклама в медиите, подготовка на отдел продажби и други, които след като биват направени, увеличават продажбите. Обаче всичко това остава на някакво смътно подсъзнателно ниво.

Тази формула не само ви дава ясна и чиста представа за това що е то „продажби” и има ли почва у нас, но тя също така е ключът към ефективно изграждане на бизнес процеси, която ви дава ясни индикации от къде да се започне и на къде да вървим.“

Приятно четене!

PS: Искам да ви помоля да споделите вашите мнения, въпроси, предложения, критики – всичко това е повече от добре дошло.