И Гери Халиуел от „Спайс Гърлс” се разсъблече пред папараците

2
Добави коментар
nelkatabs
nelkatabs

И Гери Халиуел от „Спайс Гърлс” се разсъблече пред папараците

Публикувана на 1 юли 2011 | 12:23

Русокосата фурия Гери Халиуел не успя да се скрие от папараците, които се надпреварваха да я снимат гола до кръста. Тя беше „хваната в крачка” докато сваля горницата на банския си. Горещото момиче от „Спайс Гърлс” преметна синия бански, който явно й пречеше. Гери не спираше да прави отчаяни опит да скрие гърдите си от папараците, но не успя. Злите езици коментират, че певицата умишлено се е разголила пред обективите на  фоторепортерите, според тях не трябва да се забравя и факта, че Халиуел е самотна майка.

Гери е родена на 6 август 1972 година и става известна в края на 1990-те поп група Спайс гърлс където е наречена Джинджър Спайс. През май 1998 напуска групата и не продължава до световното турне на групата. Година по-късно започва солова кариера и издава дебютния си албум „Schizophonic”,  който е на 4 място в английската класация за албуми. Има издадени девет сингъла, като четири от тях са номер 1, включително „It’s Raining Men“ кавър на The Weather Girls. През 2007-ма групата се събира отново и тя се присъединява отново към колежките си.

Още по темата… Шакира публикува снимка на новородения си син Почина Джо Кокър Джъстин Тимбърлейк ще става баща Моника Белучи преби сърбин Форбс: Григор Димитров е знаменитост № 1 на България

Теми: Звезди