Шарлийн Уитсток – новата принцеса на Монако в стил Грейс Кели – Хубава жена

4
Добави коментар

Шарлийн Уитсток е дамата, която плени сърцето на най-желаният ерген в Европа – Принцът на Монако Албер II
Днес двамата сключиха граждански брак, а утре е църковната церемония.

Детска учителка по професия и олимипийска шампионка по плуване, южноафриканката Шарлийн успя да заведе известният с бурното си минало Албер пред олтара, въпреки че сватбата едва не се провали миналата седмица. Злите езици твърдят, че булката-беглец била върната от летището с еднопосочен билет за ЮАР. Дворецът естествено отрече. В крайна сметка, каквото и да се е случило днес 53 годишният владетел на Монако и 33 годишната Шарлийн Уитсток сключиха граждански брак.

Арбер и Шарлийн се запознават в Монако през 2000 г. на състезания по плуване, тогава започва романтичната приказка. Принцът ухажва красивата и сдържана Шарлийн в продължение на цели 10 години преди да се осмели да поиска ръката и.

През 2005 след смъртта на Рение III, Албер се възкачва на престола на княжеството, а година по-късно Шарлийн се премества в Монако и утре предстои логичната развръзка:

Сватбата на Албер II и Шарлийн Уитсток

Шарлийн Уитсток е втората “жена от народа“, която ще се качи на престола на Монако след холивудската звезда Грейс Кели –
майката на принц Албер, загинала трагично в автомобилна катастрофа през 1982 г

Светтът още пази спомена за Грейс – изящна, красива, стилна, елегантна и много обичана от поданиците си. А дали Шарлийн ще остане в нейната сянка или не, времето ще покаже.

Не може да се отрече обаче че новата принцеса на Монако има изискан стил, облича се елегантно и по всичко личи че ще бъде една от модните икони на съвремието ни.

Нека разгледаме по-отблизо стила на Шарлийн Уитсток:

Принцесата на Монако в изискани вечерни тоалети На снимките от приемите и официалните вечери личи, че Шарлийн предпочита едноцветни дълги рокли – семпли, с изчистен дизайн, атрактивно допълнени от ефектни аксесоари и красиви бижута:

Шарлийн Уитсток с черна рокля Akris и висящи обеци, на церемонията на 35 Международен Цирков Фестивал Монте Карло в Монако:

Принцеса Шарлийн в сива рокля с едно рамо, допълнена от големи диамантени обеци и блестяща чантичка с камъни, на официална вечеря в Дъблин:

Принцесата на Монако в кафява рокля с пайети, отново на Akris, допълнена от диамантен пръстен и ефектна гривна, на гала вечеря за 69-то Гранд При на Монако:

Шарлийн Уитсток в черен тоалет с блестящ корсет, на Amberlounge Fashion Awards:

Принцеса Шарлийн в елегантен черен гащеризон с атрактивно изрязан златен колан, на откриване на изложба “Нелсън Мандела интимни моменти“ в ЮАР

Принцът и Принцесата на Монако на официална вечеря в Дъблин. Шарлийн е облечена в тъмносиня рокля с изящно деколте, украсено с камъни и заострени обувки с цветя в тъмносиньо:

Вероятно подобен изчистен стил ще има сватбената рокля на принцесата. Трябва да почакаме още ден, за да я видим. За сега е известно само, че булчинската рокля на Шарлийн Уитсток ще бъде направена от Armai Prive.

Със сигурност ще е гарнирана с ефектни бижута. А ако се съди по видяното по-горе прическата най-вероятно ще е с прибрана на кок коса.

Принцеса Шарлийн в елегантни ежедневни тоалети В ежедневния гардероб на Шарлийн Уитсток отново виждаме предпочитания към дрехи с изчистен и семпъл дизайн, допълнени от стилни аксесоари и изящни бижута:

Принцесата в елегантна рокля с черно-бял принт и тънко коланче на Akris, на Формула 1 Гранд При Монте Карло:

Шарлийн Уитсток със стилно черно палто, по време на визитата в Ирландия:

Принцът и Принцесата на Монако в замъка Ашфорд Ирландия. Шарлийн носи бежов тоалет с бяло сако на Akris и стилна чанта с голяма катарама:

Принцеса Шарлийн в бял панталон с широки крачоли, тъмносиньо сако и тениска на хоризонтални райета, заедно с Принц Албер на тенис турнир от веригата мастерс:

Шарлийн Уитсток в джинси и тъмносин пуловер с остро деколте, допълнени от красиви плетени аксесоари в бяло, на церемония по откриването на плувен басейн в училище в ЮАР

Подобно на Кейт Мидълтън, чиито стил наподобява на лейди Даяна, стилът на Шарлийн Уитсток напомня за Грейс Кели. Въпреки, че “летвата е вдигната много високо“, защото Грейс Кели е била една от най-красивите жени в съвремието си, лично аз смятам, че новата принцеса на Монако ще заеме достойно място и ще се превърне в една от модните икони на нашето време.

Вижте още за стила на Принцеса Шарлийн
Сватбената торта и втората рокля на Шарлийн
Принцеса Шарлийн бременна