Часовници

1
Добави коментар

Casio

Ръчните Часовници Casio са в широк диапазон на избор. Мъжките Часовници Casio и дамските модели Часовници Casio са изработени от висококачествени материали и вътрешни компоненти. Различните степени на водоустойчивост позволяват носенето на Часовника при ежедневна употреба и в екстремни ситуации. Мъжките Часовници и Дамските Часовници на марката Casio са с верижка от неръждаема висококачествена стомана, каишка от естествена кожа или силикон. Часовниците Casio са подходящ подарък за всеки мъж или жена.

Diesel

Марката Diesel е сред най-популярните дизайнерски марки часовници в света. Тя създава мъжки и дамски модели часовници за хора с нестандартен стил и различно мислене. Носейки часовник Дизел, всеки мъж или жена придобива страхотна и уникална визия. Часовниците Diesel винаги изпъкват и се забелязват на ръката на притежателя си благодарение на масивните размери, екстравагантния спортен дизайн и нестандартните форми на часовника. Посланието “Time to be brave”, което марката отправя към своите потребители, напълно отговаря на визията на часовниците Diesel. Те са желан аксесоар за всеки, който притежава свобода в мисленето и смелост да следва дизайнерската линия на марката часовници Дизел.
Дамските и мъжките модели часовници Diesel имат подчертан спортен и спортно-елегантен дизайн. Освен това часовниците са изработени от висококачествени материали и имат две години гаранция.

Festina

Компанията е основана в Швейцария през 1902 г., като днес е извоювала и се радва на безупречна репутация в света на часовниците. В средата на ХХ век часовници FESTINA се превръщат в една от най-популярните марки на европейския пазар: Франция, Испания, Германия, Италия, а в края на 90-те години FESTINA стремглаво си пробива път и трайно се налага на часовникарския пазар в Америка.
Днес компанията има офиси в 85 страни на пет континента и има персонал от около 2000 служители. В момента FESTINA съчетават отлично европейско качеството на изработка и прецизност на работа, което им позволява да предлагат на крайните потребители най-доброто съчетание на качество и цена. Със своите фабрики в Швейцария (Herbetsvil) и Испания, FESTINA концентрира всички продукти по своя огромен ултра модерен терминал в Барселона и след това ги разпределя по целия свят. Дори и при производството на повече от един милион часовника годишно, FESTINA обръща максимално внимание към всеки детайл на движението, многократно тестване на часовниците преди изпращането им към търговската мрежа. Всички модели, създадени от компанията, преминават качествен контрол. Специален отдел по дизайн следи най-новите модни тенденции при часовниците, като влага винаги актуални акценти, пречупени през отличителните и характерни за марката атрактивни виждания в дизайна.
Днес часовници FESTINA са лидер при марковите часовници в средния ценови диапазон и въпреки факта, че историята на марката Festina датира от над сто години, компанията смята, че голямото бъдеще на Festina все още е напред. Всяка колекция дамски и мъжки часовници има своя собствена история и свои отличителни черти, но ги обединява стремежа на марката да внуши на феновете си по целия свят емоции като уникалност, изтънченост, свобода и страст. Марката часовници Festina обръщат голямо внимание към спорта и неговото развитие като спонсори или Official Timekeepеrs в спортове като хокей, маратони, колоездене и др., като сред най-големите събития са обиколките по колоездене Tour de France, Tour de Suisse, Tour de Poland, La Vuelta, Giro d’Italia и др.

Festina може да видите в онлайн каталога chasovnici-bg.com

Ice WatchДамски и мъжки оригинални часовници Ice Watch. Часовниците Ice Watch са пластмасови часовници с пластмасови корпуси, пластмасови верижки или силиконови каишки. Всъщност това е запазения дизайн на тази марка часовници. Екстравагантни часовници, спортни и Fashion модели часовници, подходящи както за мъже, така и за жени. Марката предлага и часовници в унисекс вариант. Часовниците са пъстри и в различна цветова гама. Те са подходящи за носене във всеки сезон. Гаранцията на марката часовници Ice Watch е двегодишна и се поддържа от официалния представител за България.

Jacques Lemans

Часовници Jacques Lemans
Тази марка часовници е за хората със спортен дух. Часовниците на Jacques Lemans са предимно Мъжки и Дамски часовници със свежа и актуална спортна визия. Марката часовници се състои от 5 серии часовници – серия часовници Classic, която е с гама от класически и елегатни мъжки и дамски модели часовници, серия Часовници La Passion – Дамски часовници за стилните и елегантни жени, серия часовници Geneve, която е с швейцарски механизъм и по-висок ценови клас часовници, серия часовници Sport – Мъжки часовници и Дамски часовници със спортна визия и уникален спортен дизайн в структурата на часовниците и уникалната серия часовници Formula 1 – за любителите на бързите коли, силните усещания и спортния дух. Жак Леманс Часовници са изработени от стомана с високи показатели, каишки от естествена кожа или силикон. Повечето модели часовници са позлатени часовници от позлата с розово или руско злато, а в някои модели на часовниците са вградени и нишки от карбон. Часовници Jacques Lemans са един добър подарък за мъже и жени.

Nautica

Часовниците Nautica имат характеристиките на морски часовници не само заради тяхната висока степен на водоустойчивост, но и поради тематичния им морски дизайн. Дори името на марката, произлизащо от латинската дума Nauticus, което означава кораб, подчертава отличителния стил на тази марка часовници. Nautica са създадени за динамичните хора, които обичат водата и съприкосновението с нея, което от своя страна поражда афинитет и към водоустойчивите часовници. Със своите степени на водоустойчивост от 10 BAR или 20 BAR, както и с висококачествената си изработка, моделите на Nautica позволяват плуване и гмуркане не само в сладка, но и в солена вода. Това ги прави подходящи за спортове и хобита като плуване, гмуркане, риболов, яхтинг, сърфинг, уиндсърфинг, каране на джет и още много водни приключения.
Не само функционалните възможности на часовниците впечатляват, но и комбинацията на спортен и елегантен дизайн, което дава възможност на всеки да открие това, което търси. Въпреки че мъжете са по-активни по отношение на приключенията по вода, наред с мъжките, създават и дамските водоустойчиви часовници за жените, излизащи извън границите на обикновената домакиня. Носенето на часовник Nautica носи усещане за неограниченост и реална възможност вашия часовник да ви последва по земя, въздух и вода. В исторически план компанията производител на часовници Наутика не спира да експериментира и прилага иновативност, като през годините създава редица патенти за механизми и други спецификации.

Orient

Марка часовници, доказала своето качество години наред.
Часовниците Orient са доставени от официалният представител на Orient за България.
Мъжки и Дамски маркови часовници Orient. Всички часовници от тази марка са с безплатна доставка, опаковани са в оригинална кутия с логото на марката часовници Ориент и 2 годишна гаранция. Мъжките Orient и дамските модели часовници на ориент са с кварцов или автоматичен самонавиващ се механизъм. Изработката е от висококачествени материали. Ориент имат и модели позлатени часовници. Разгледайте и изберете подходящият за Вас часовник от серията на Orient Мъжки и Дамски часовници.

Pierre Cardin

Роденият в Италия Пиер Карден бил известен с футуристичен дизайн и безупречна изработка на своите продукти. След като работи при Christian Dior, талантливият дизайнер създава своя собствена линия на луксозни дрехи и аксесоари, включително часовници. Сред огромното предлагане на марки, дизайнерските часовници Pierre Cardin се открояват поради своята художествена линия и брандинг на лукс. Експериментирането с правилата на дизайна е това, което поддържа мъжките и дамските модели Pierre Cardin да изглеждат винаги нестандартно и свежо. В своята история марката Pierre Cardin е най-известна първоначално с линията си висша мода дрехи. В последствие акцентите на новаторски дизайн се насочва освен към дрехите и към аксесоарите. Днес Пиер Карден предлага часовници с разнообразие от модели с избор на конвенционален или модерен стил за мъже и жени. Въпреки че часовниците се фокусират основно върху стила, някои модели притежават и сложни функции. Мъжките часовници с хронограф на Pierre Cardin позволяват засичане на време, както и показване на датата. Този избор на мъжки Pierre Cardin в различни стилове осигурява подходящ спортно-елегантен часовник-хронограф или официален мъжки часовник от Pierre Cardin, както и неангажиращи модели за мъже. Дамските модели Pierre Cardin подчертават разбирането на марката за модата. Тези дизайнерски часовници обикновено разполагат със златен корпус от висококачествена стомана с черен или бял циферблат. Можете да избирате между нежни дамски часовници с малки корпуси или големи, смели форми на корпуса с акценти като инкрустирани камъни и кристали, изобразяващи логото на дизайнерската марка Pierre Cardin .

Swatch

Мъжките и дамските часовници марка
Swatch са предпочитан аксесоар за мъже и жени. В нашия онлайн магазин за часовници предлагаме богат избор на Швейцарската марка часовници Swatch. Часовниците Swatch са направени от качествени материали – верижка и корпус на часовника от неръждаема стомана, минерал кристал стъкло или сапфир кристал стъкло на часовника. Швейцарските часовниците Swatch притежават различни функции – часовници с датник, ден от седмицата, 24 часов часовник и часовници със различни степени на водоустойчивост. В нашия сайт ще откриете спортни часовници Swatch за мъже, дамски елегантни часовници Swatch, мъжки електронни часовници с оригинален швейцарски механизъм.

Timex

Мъжките Часовници и Дамските Часовници от марката Timex са изработени от висококачествени материали – верижка и корпус от твърда неръждаема стомана, каишки от естествена кожа, минерал кристал стъкло и надежден механизъм, изработен специално за марката Часовници. Часовниците са с уникален и неповторим мъжки и дамски дизайн – стилни, елегантни, ежедневни и спортни часовници, подходящи за всеки тип мъже или жени. Моделите Мъжки часовници и дамски часовници притежават функции като дата, хронограф, ден от седмицата, 24 часов часовник и запазената функция на марката Timex – INDIGLO луминисцентно осветление за ярко осветяване на циферблата на часовника. Разгледайте и изберете подходящият за Вас мъжки часовник или дамски часовник от серията на Timex часовници. Един страхотен подарък, на който всеки мъж или жена би се зарадвал.

Tissot

Историята на дълголетната марка Tissot започва в Швейцария през 19 век, когато в 1853 година баща и син с фамилия Tissot започват изработката на едноименните часовници. Първоначално се специализират в производство на джобни, а малко по-късно и на ръчни часовници. Не случайно Тисо придобиват славата на едни от най-известните и познати имена в швейцарската часовникарска индустрия. Уникалността на тези шедьоври на швейцарското часовникарство се крие от една страна в многообразието от дамски и мъжки часовници. По този начин марката Tissot осигурява избор на луксозни часовници за по-заможните си клиенти, както и на тези, които желаят да притежават швейцарски часовник на по-достъпна цена. Някои от най-уникалните и престижни модели на Tissot са златните часовници от 18-каратово масивно злато, позлатените часовници с 18 карата злато, часовниците с диаманти, часовниците с тъчскрийн технология и лимитираните серии часовници. Сърцето на Tissot представлява изключително надежден и прецизен швейцарски механизъм – кварцов или самонавиващ. Така изкусната швейцарска изработка на часовниците се допълва и от швейцарските механизми във варианти на кварцови и механични часовници. Tissot е марка, която държи на своите традиции и безупречното си представяне пред потребителите на качествени маркови часовници. Вниманието към детайла е изразено в естетика и лукс от самия часовник до неговата опаковка. Уникалната голяма кутия на моделите Tissot с оригинален дизайн включва книжка с историята на марката, цветен каталог на актуалните модели часовници, както и велурена торбичка за съхранение на часовника. Заемащи челни позиции в швейцарската часовникарска индустрия, Tissot се радват на заслужено спечеленото в продължение на 150-години съществуване име на престижни swiss made часовници.