Люси Дяковска се натиска с руса мацка

15
Добави коментар
krisi_d
krisi_d

четвъртък, 7 юли 2011 г. 15:30 ч.

Снимки: Списание Блясък

Певицата Люси Дяковска, която стана известна в България, като член на журито в Мюзик Айдъл лъсна в скандални кадри, заснета от папараци на списание „Блясък“. Люси се натиска на плажа с друга жена.

От близо месец насам изпълнителката, която бе част от разпадналата се вече германска поп банда No Angels, е отново в България. Дяковска, която не крие своите сексуални предпочитания към жени отново е на върха на щастието със своето ново завоевание. Люси бързо открила обект, достоен за нейния интерес, с който да си запълва пълноценно времето докато е на гости в родината си.

Според информация на новия таблоид Всеки ден партньорката на Дяковска се казва Наталия  и е варненка. Тя е бисексуална и си има приятел, който е DJ в местна дискотека. Миналата седмица в Созопол плажуващите буквално били шокирани от лесбо сцените, които червенокосата Дяковска и новото й гадже разигравали на плажа, пише още изданието.

Очевидци твърдели, че двете дами влизали във водата винаги заедно и за ръка, като ласките им ставали все по-интимни, отдалечавайки се от брега.