Унищожаване на хлебарки София | Унищожаване на хлебарки цени | Фирма за унищожаване на хлебарки

6
Добави коментар
Insecta
Insecta

Хлебарки: Унищожаване с гаранция!
Ефикасна защита от вредители

Insecta Bulgaria e създадена, за да защитава вас, вашето семейство и вашия бизнес от хлебарки и други вредители.

Фирмата е регистрирана в Министерство на здравеопазването и работи с препарати от водещите световни производители, лицензирани за домашна употреба, безвредни за хора, домашни любимци и растения. Нашият екип e съставен от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта на ДДД (Дезинфекция, Дезинсекция, Дератизация). Дейността на Insecta Bulgaria се извършва под контрола на РИОКОЗ.

Insecta Bulgaria се бори с вредителите като предлага на своите клиенти целогодишен план за Интегриран пест мениджмънт, включващ планираните действия по месеци и използваните препарати срещу всеки отделен вид вредители: хлебарки, бълхи, кърлежи, оси, мравки, дървеници, дървояди, плъхове, мишки и т.н. Концепцията за Интегриран пест мениджмънт е метод за ДДД борба с вредителите, който включва превантивни мерки, мониторинг и интервенция. Така чрез механични устройства, ДДД химикали, нормативни мерки и промяна в поведението на всеки от нас можем да сведем и да поддържаме популацията на вредителите до биологичния минимум.

Свят без хлебарки

Специалистите на Insecta Bulgaria подхождат с особено внимание на борбата с най-упорития домашен вредител – хлебарките. Хлебарките дължат оцеляването си на дебелата хитинова обвивка, която покрива яйцата на хлебарките. Затова няма препарат, който да унищожава яйцата на хлебарките. ДДД обработките против хлебарки се провеждат със специални препарати против хлебарки и изискват няколко последователни третирания през около 28 дни. Така новоизлюпените хлебарки могат да бъдат унищожени преди да достигнат полова зрялост и на свой ред да снесат яйца, от които да се родят нови хлебарки.

Проблемът се задълбочава и от това, че хлебарките и техните яйца се внасят заедно със стоки, предмети или опаковки. Хлебарки прииждат и от съседите – по канализацията, през отвори и цепнатини. Така, за да бъде успешна борбата с хлебарките, тя изисква перманентни усилия. Ето и най-важните превантивни мерки, които ще ви помогнат в борбата с хлебарките:

Лишете хлебарките от храна и не дръжте храната на открито.
Затегнете крановете, спрете течовете и сълзенето на тръбите – хлебарките могат без храна, но не могат без влага.
Поддържайте чистота.
Запушете пролуките и процепите под вратите, през които проникват хлебарките.
Внимавайте когато внасяте предмети, особено – картонени опаковки, с тях може да внесете и хлебарки.
При обзавеждане избягвайте излишните дървените облицовки и гипс-картона – хлебарките обожават тези материи.
Организирайте съседите и обработете два пъти с препарат с дълготрайно остатъчно действие цялата сграда, в това число мазетата и стълбищата. Единичните ДДД обработки имат ефект, но част от хлебарките се преселват у съседите, откъдето могат по-късно да се върнат обратно.
Не използвайте срещу хлебарки препарати за растителна защита. Те могат и да унищожат голяма част от хлебарките, но и да предизвикат остри алергии или по-лоши последици.
Не се успокоявайте, че вече виждате по-малко хлебарки. Ако видите дори една това значи, че у вас вече има стотици. Хлебарките излизат на тъмно, а ако го правят през деня, значи или в гнездото им е тясно или не им достига храната.
Борете се срещу хлебарките като повикате подготвени специалисти от ДДД фирми, регистрирани в Министерството на здравеопазването и работещи под контрола на РИОКОЗ.

 

Author: Инсекта България, [email protected]