Лили Иванова е новата Мис Силикон /снимки/

15
Добави коментар
krisi_d
krisi_d

понеделник, 11 юли 2011 г. 11:00 ч.

снимки: ХАЙЛАЙФ, disko.bg

Тази година короната за най-красива българка със силикон в бюста отиде при сексапилната Лили Иванова. Победителката е майка на едно дете.

Съименничката на естрадната прима Лили Иванова извади най-впечатляващия тунинг на конкурса „Мис Силикон”, който се проведе този уикенд на Слънчев бряг. 25-годишната красавица успя да се пребори с конкуренцията с внушително количество импланти от 1500 кубика. С огромната си гръд тя шашна не само 2000-те зяпачи, но и звездното жури на надпреварата. Сред оценителите се открояваха съпругата на волейболния шеф на ЦСКА и Мисис България за 2010-а – Галена Георгиева, силовакът Киро Скалата, моделката Гери Дончева и други.

Иванова, освен че се окичи с короната, грабна и голямата награда от 5 хиляди лева. 

Новата Мис Силикон, 25-годишната Лили Иванова получи короната си лично от миналогодишната призьорка Гергана Райчевска, която презентира на морето новия си силиконов бюст. Лили е с 1500 кубика силикон, не е омъжена, но има детенце на 2 годинки.

„Лили е голям фен на оръжията. Често ходи на лов с мъжете. Има няколко ловни пушки“, разкри  организаторката на конкурса „Мисис България“ Мариана Маринова. Победителката се оказа, че е и сред малкото задомени момичета, която вече е станала майка. Сред подгласничките на Лили се класираха звездата от „Денсинг старс” Елена Илиева и републиканската шампионка по бягане с препятствия Десислава Младенова.

Тази година бе дадена и още една награда – за момиче с най-много пластични операции. С титлата „Мис Пластик” се окичи Ирина Рашева, която е направила корекции по носа си, скулите, гърдите и устните. Красавицата е на 22 години и е от град Пловдив. Водеща на конкурса бе актрисата Елена Костова, а ко-водеща поп дивата Лейди Би. Скандалната изпълнителка се включи и в еротичното Babylon show, което нажежи страстите до червено. Под ритъма на музиката палави момичета и момчета се овъргаляха на сцената на морското заведение, като не се притесняваха да се натискат, опипват, целуват и разчекват пред екзалтираната публика.

Освен че пееше, Лейди Би се присъедини към тях, като облизваше краката и гърдите на някои от момичетата. Тя дори позволи на мъж от гостите да опипа гърдите й. Еротичните танцьорки обаче се оказаха и най-разголените на конкурса. „Целта е да се наблегне на момичетата, а не на облеклата им. Това се прави в цял свят и затова и ние така направихме”, обясни Маринова.

Освен, че се окичи с короната, победителката си тръгна от Слънчев  бряг с 5 хиляди лева и чисто нова кола.