Mtel се грижи за хората с увреждания

8
Добави коментар
aneliika
aneliika

МТел предлага домашен телефон без месечни такси за услугата за целия срок за договора за хора с физически увреждания.

След изтичане на първата безплатна година клиентите не са обвързани с договор и таксата за услугата е само три лева месечно – най-ниската предлагана цена за домашен телефон досега у нас.

За всички, които се възползват от предложението,
Mtel

 

През 1994 година се основава частното акционерно дружество Мобилтел … към профила
предоставя безплатно стационарен телефон.

В пакета са включени 60 безплатни минути към всички фиксирани национални мрежи, както и напълно безплатни и неограничени разговори с един любим номер от мрежата на Mtel. Извън предвидените безплатни минути в пакета разговорите са на изключително ниски цени: с фиксираните Mtel 4 номера по 1 стотинка на минута и по 5 стотинки на минута към останалите фиксирани мрежи в страната. Цената на обажданията към национални мобилни мрежи е 32 стотинки.

От преференциалните условия на пакета могат да се възползват хора с над 71% намалена трудоспособност, като те следва да представят съответен документ.

Успоредно с предложението за домашен телефон, с цел улесняване мобилната комуникация на хора с увреден слух и говор, телекомът предлага и тарифния план „MTel Video Comfort”.

С него потребителите получават 2000 безплатни минути за видео или гласови обаждания към номерата от „Семейство и приятели”, до 20 минути за видеоразговори до всички национални мрежи и до 500 безплатни SMS към всички национални мрежи. Също така клиентите с увреден слух могат да закупят от оператора 3G телефони на цени от 3,50 лв на месец.

Разпечатай
Изпрати