Браузърите от ново поколение

5
Добави коментар
ivopetkov
ivopetkov

Здравейте,

След подробен анализ на статистиките от нашия сайт установихме, че значителен брой от собствениците на сайтове все още не са преминали към новите браузъри – Firefox 5 и Internet Exlorer 9, Chrome 12. Екипът на alle.bg силно препоръчва това да се случи възможно най-скоро. Новите браузъри имат много предимства. Ето някои от тях, от които можете да се възползвате, като потребители на нашия сайт: 1. Сигурност – сигурността за нас винаги е била на първо място. Вярваме, че и за вас е така. При подслушване на връзката ви, шансът някой да открадне паролата ви или друга лична информация е много по-малък, ако сте инсталирали последната версия на избраният от вас браузър.

2. Бързина – едно от нещата, на които беше наблегнато в браузърите от ново поколение беше бързодействието. Една от целите, които сме си поставили е сайтът да функционира максимално бързо. Досега в някои случаи това не беше възможно, именно заради старите браузъри на потребителите.

3. По-малко памет – има редица оптимизации в използването на паметта. Понякога старите браузъри използват много памет, което много често е неоправдано. Ние се стремим към максимална ефективност и затова сайтът ни работи много активно с паметта на вашият компютър. При някои от по-старите браузъри се проявават проблеми, известни като “memory leaks”, при което веднъж заета паметта не се освобождава.

4. Нови възможности – Всеки нов браузър добавя нови възможности, следвайки последните тенденции и стандарти в уеб технологиите. Това позволява на създателите на сайтове да зарадват потребителите си с нови модерни ефекти и функционалности. Имаме страхотни идеи, които няма да можете да видите, ако сте със стар браузър.

5. По-малко трафик – друго предимство е възможността сайтовете да бъдат създадени, така че да пестят трафик. Така сайтовете се зареждат много по-бързо. Това би облекчило много вашите потребители, които отварят сайтовете ви от мобилни устройства или използват мобилен интернет, както и натовареността на нашите сървъри.

Можете да инсталирате последната версия на браузъра си от: Internet Explorer – http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/default.aspx Mozilla Firefox – http://www.mozilla.com/en-US/firefox/personal.html Google Chrome – http://www.google.com/chrome/ Safari – http://www.apple.com/safari/ Opera – http://www.opera.com/

Всичко, което правим е съобразено с потребностите на нашите потребители. За целта е нужно да не изоставаме нито в техническо нито във функционално отношение. Вярвам, че това е крачка, която заедно трябва да направим.

Моля, ако имате отношение по темата или някакви опасения не се колебайте да ни пишете.

Поздрави, Недко