Трансформърс 3: Тъмната страна на луната / Transformers 3 : Dark Of The Moon 2011

2
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Трансформърс 3: Тъмната страна на луната / Transformers 3 : Dark Of The Moon 2011

    Култовият режисьор Майкъл Бей за трети пореден път събира армия от звезди и роботи в третата част на епичния ТРАНСФОРМЪРС. В първия трейлър на продукцията с изпълнителен продуцент Стивън Спилбърг, виждаме необикновенното откритие, което правят първите астронавти стъпили на Луната. Този път Бей и компания са решени на всичко да покажат на феновете една стойностна история и сюжет, които да сложат достоен завършек на епичната битка.
ТРАНСФОРМЪРС 3 разказва за финалния титаничен сблъсък между извънземните пришълци Аутоботи и Десептикони. Решени да отмъстят за претърпяната загуба, Десептиконите призовават Шокуейв – могъщ владетел на тяхната планета Кибертрон, с надеждата, че той ще сложи край на човечеството и Аутоботите. От своя страна извънземните пришълци – Аутоботите, отново са в играта, водени от своя лидер Оптимус Прайм. В новата част, освен оспорваната битка помежду си, Аутоботите и Десептиконите са въвлечени и в рискованата космическа надпревара между САЩ и Русия. В битки на много полета отново ще видим човекът Сам Уитуики (Шая Лебьоф) да помага на своите приятели роботите. Как и къде ще приключи финалната битка? Отговорът на Шая Лебьоф е лаконичен: „В мрака на Луната”.
За ТРАНСФОРМЪРС 3 Майкъл Бей приготвя още по-ударна доза екшън, подплатена със специалните 3D ефекти. „Целта ми за този филм бе да направя битките на по-лично ниво. В предишните два филма винаги имаше подкрепа, когато се стигнеше до битка между двама роботи. Сега са само те и това прави сюжета още по-нарегнат. ТРАНСФОРМЪРС 3 ще бъде много по-сериозен от втората част и същевременно наситен с много екшън. Най-вече ще забавлява публиката – това е нашата цел,” коментира режисьорът.

Държава:

  САЩ

Година:  
2011

Времетраене:  
146 мин.

Жанрове:  
Фантастика   
Режисьор:  
Майкъл Бей 
В ролите:  

Шая Лебьоф ,  Джон Малкович ,  Кен Йонг ,  Франсис Макдорманд ,  Тайрийз Гибсън ,  Кевин Дън ,  Рамон Родригез ,  Джош Дюамел ,  Джули Уайт ,  Патрик Демпси, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джон Туртуро, Алън Тюдик 

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.