Мебели по поръчка – Обзавеждане 3 в 1 или кухня, трапезария и хол в едно

33
Добави коментар

В новите жилища стаите, които използваме най-много са слети в едно. Кухнята, хола и трапезарията са се превърнали в една неделима площ. Това разбира се е най-логичната трансформация на дома, водейки се от нуждата на човек за повече пространство и функционалност. Когато обаче се сблъскаме с обзавеждането на тези помещения, можем да се лутаме с дни из магазините в търсене на мебели които да си отиват един с друг. Колкото и да има мебели направени от еднакви материали, най-често чисто стилово те не стоят добре заедно. В този случай най-доброто което можем да направим е да поръчаме мебели по поръчка. Така не само си гарантираме, че мебелите ще са такива каквито ние искаме, но и цялото обзавеждане ще изглежда в един стил. Точно такова обзавеждане искаме да ви представим днес.

Когато в едно помещение трябва да поберем мебели за хол, трапезария и кухня винаги е добро решение те да са разположени по стените. Най-удобния тип кухненско обзавеждане в случая е L-образна кухня. По този начин в пространството, което кухнята очертава има място за трапезарийната маса. Холните мебели отговарят изцяло на вида и стила на кухненското обзавеждане и създават усещане за завършеност на дизайна. Така с правилно проектираните мебели по поръчка, може да се постигне максимално усвояване на помещението.

Обзавеждането е изцяло от ПДЧ плоскости, от материал дъб Шамони. Всички вратички са с алуминиеви профили, което допълнително подсилва и удължава живота на мебелите. Горните вратички на кухненското обзавеждане и част от вратичките на холните мебели са от лакобел цвят капучино. А кухненския плот е мрамор Лосос.

Спирайки се на фирма Сити Мастер ЕООД за изработка на мебели по поръчка, нашите клиенти получават мечтаното обзавеждане. Най-използваното помещение в дома им има завършен и модерен вид. С избора на мебели по поръчка, обзавеждането на кухня, трапезария и хол в едно вече не е мисия невъзможна.

Разгледайте и нашата галерия за кухненско обзавеждане, обзавеждане на хол, обзавеждане на спалня, както и наши проекти на мебели по поръчка.