За Уволнението на Бойко Борисов

2
Добави коментар

Posted by admin on Jul – 17 – 2011 with 0 Comment

Всеки от нас разбра за билбордите на изходите на столицата, на които беше изтипосан един, единствен семпъл надпис: “Ще уволня Бойко Борисов”. В резултат проработи търсеният ефект и те добиха сериозна популярност – телевизия, радио, социалните мрежи също не останаха встрани… Включи се втората вълна с появата на сайт, на който освен обещанието се появи информация, че под натиск билбордите са били свалени. По-късно, че имало опит и той да бъде свален… Последва обещание, че на 17 юли ще стане ясно кой стои зад всичко. До тук кампанията беше добре построена (лично мнение).

Е, обещанието беше спазено и за всички стана ясно кой стои зад всичко… виновникът е Атанас Семов, кандидат за президент на партия РЗС…

За да бъда максимално коректен трябва да кажа, че в никакъв случай не съм привържаник на управлението на ГЕРБ в частност на Бойко Борисов. Кампанията за неговото уволнение нямаше как да не ми привлече вниманието. Най-малкото беше малко по-различна… Но определено резултатът ме разочарова! Защо? Като започнем от партията, която стои зад всичко РЗС и стигнем до абсолютно клоунското изпълнение в клипа. Обещанието от самото начало звучеше не до там сериозно, но…в последствие обяснението, дадено лично от Атанас Семов беше черешката на тортата! Декорът, който са избрали въобще не искам да коментирам, коментарите под клипа говорят сами за себе си…проблемът е, че кандидатите, които се издигат не предлагат никаква алтернатива… умишлено или не!