ЗДРАВЕ И КРАСОТА/ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ ЗА ЗДРАВЕ

3
Добави коментар
julay
julay

  НОВО!!!                          

ОРГАНИЧЕН ВИТАМИН D Не само за бебета! Витамин D, известен като „витамина на слънчевата светлина“ е важен витамин, който организмът трябва да синтезира чрез излагане на слънце. 

Съветите да намалим максимално излагането на слънчеви лъчи, за да сведем до минимум риска от увреждания на кожата, причинени от слънцето, допълнително усложняват получаването на достатъчно слънчева светлина за естественото производство на витамин D. Витамин D работи с калция в тялото като подпомага усвояването и използването му от организма.  Защо витамин D и калцият са толкова важни?   И двете помагат поддържането на нормални кости, зъби, както и на мускулната функция. В допълнение калцият допринася за нормализиране на енергийния метаболизъм, невротрансмисията, съсирването на кръвта и нормалното действие на храносмилателните ензими. В същото време витамин D подпомага нормалната функция на имунната система и участва в процеса на деление на клетките. 

AquaSource вярва, че организма винаги преработва по-добре естествено добитите храни, отколкото синтетичните продукти. Поради тази причина осигуряваме витамини и минерали от напълно натурални източници с минимална външна намеса или обработка. 

Открихме, че възможно най-добрия източник на витамин D са органичните гъби на прах, които осигуряват много чиста и силна форма на витамин D2. Те се отглеждат без пестициди и с минимална обработка, за да се осигури органично сертифициран прах, подходящ за вегетарианци и вегани.  Червените водорасли (sp.Lithothamnion) са рядък и уникален вид водорасли, известен като „перфектният природен източник на калций“, който се намира недалеч от бреговете на Ирландия. Кой би имал полза от допълнителен прием на витамин D? Смята се, че до 50% от населението на света не получава достатъчни количества витамин D, но определени групи, които биха имали по-големи ползи са: • бременни и кърмещи жени;  • бебета и малки деца под пет годишна възраст;  • хора над 65 годишна възраст;  • хора, които не се излагат на достатъчно слънчева светлина като такива, които покриват кожата си, когато излизат навън, или пък такива, които прекарват повече време в затворени пространства;  • хора с по-тъмен цвят на кожата – например от африкански, афро-карибски и южно-азиатски произход. Указания за употреба: Вземат се от 1 до 2 капсули дневно. Прочети повече тук ЦЕНА: 49.95 лв. + безплатна доставка 60 капсулиВЗЕМИ 30% НАМАЛЕНИЕ

Мака Енергия  повишава либидото и жизнеността. Мака енергия е синергична смес от продуктите:Мака или корен от Мака (Lepidium meyenii). Мака е почитана от инките заради благотворните си свойства, а в днешни времена се счита за суперхрана, която повишава енергията и издръжливостта. Супер-храната Мака е част от семейството на кръстоцветните растения, което също включва броколи, зеле, карфиол и репички. Мака съдържа впечатляващ набор от хранителни вещества, което обяснява защо е била основна храна в перу в продължение на векове. Мака е била популярна както сред мъжете, така и сред жените.Мака расте на места до 4300 метра надморска височина, което я прави една от културите, виреещи на най-голяма надморска височина.Дамяна (Turnera diffusa). Това е билка, използвана още от времето на маите. Препоръчва се за подобряване на сексуалната мощ.Готу кола (Hidrocotyle asiatica) е открита в Далечния изток – тя се използва в кухнята на Шри Ланка, но също така е адаптоген.Жен-шен (Panax giseng), който също произхожда от Далечния изток, от години се използва в Китай, Корея и Япония заради адаптогенните си свойства, както за подпомагане на поддържането на жизненост и издръжливост.Мед от манука – естествен консервант.Английски билков мед от поречAquaSource Мака енергия е прекрасно съчетание на Дамяна, Готу кола и жен-шен.Мака енергия е подходящ за хора, които желаят да поддържат своето либидо, жизненост, издръжливост и сила.Съдържание:Екстракт от Мака 5:1Мед от манука UMF10+Английски билков мед от поречЕкстракт от ДюдамянаЕкстракт от готу колаЕкстракт от корен на жен-шен 4:1В основа от глицерин, вода и сок от касис.Всяка лъжичка осигурява (5мл):Екстракт от Мака 5:1 -500mgМед от манука UMF10+ -250mgАнглийски билков мед от пореч -250mgЕкстракт от дамяна -125mgЕкстракт от готу кола -125mgEкстракт от корен на жен-шен 4:1 -50mgСъхранение: на стайна температура Прочети повече тук ЦЕНА: 65.00 лв. + безплатна доставка150 мл.ВЗЕМИ 30% НАМАЛЕНИЕ