Дървена кукла вместо главния герой в новия сезон на Под прикритие

9
Добави коментар
nenovinite
nenovinite

В новия сезон на хитовия сериал „Под прикритие“, който се очаква да започне през есента, ще има малка, но значителна промяна. Главният герой Мартин (Ивайло Захариев) ще бъде заменен от специална дървена кукла с човешки размери.

 

Причината за това е чисто икономическа. В интернет се забелязват хиляди положителни мнения за сериала, излъчван по БНТ, като всички споделят нещо общо по между си като недостатък – вдървената игра на главния герой.

 

Продуцентите на „Под прикритие“ са обърнали внимание на градивната критика от феновете и от началото на втория сезон вместо Ивайло Захариев, ще наблюдаваме специално направена дървена кукла, която ще влезе в ролята на Мартин.

 

Филмови специалисти споделят, че разликата ще бъде минимална, като дори се обзалагат, че повечето зрители няма да забележат разликата, защото актьорската игра все още ще бъде силно вдървена.

 

„Да използваме дървена кукла, каквото отдавна използват в Холивуд, ще бъде икономически по-изгодно за нас, вместо да плащаме на жив човек.“, споделя продуцентът Димитър Митовски.

 

Все пак участието на Ивайло Захариев няма да бъде прекратено окончателно. Очаква се той да бъде използван за някой статични сцени, за да не се изхабява куклата толкова бързо.

 

И така: какво ще се случи със Съни, ще оцелее ли Попов, ще си получи ли Джаро заслуженото? Всичко това и много повече в новия сезон на „Под приктирие“. Със специалното участие на Христо Мутафчиев и дървена кукла в главната роля! 

beasta