Правила за „лоши“ момичета

53
Добави коментар
biliana
biliana

„Обичам те … но себе си искам повече „, каза навремето Саманта в сериала“ Сексът и градът „. Тя за разлика от своите колежки в филма внася по-малко емоции в отношенията с мъжете и прави всичко само за да задоволи своите сексуални апетити. И това е ок. Ако и вие се разпознавате в нейните думи и действия и вие попадат в т. нар. „Лоши момичета“.

Не искате да се вържете за едно момче, искате да се насладите на любовта, страстта и секса. Искате ли да експериментирате и въртите мъжете на малкия си пръст. Вие сте модерна жена, която знае да живее живота и не се страхува да опита нови неща. Но има и някои правила, които трябва да спазвате ако искате да бъдете „bad girl“ – лошо момиче.

Носете си презервативи
Ваше задължение е да се предпазите сами, а и другите. Не разчитайте на мъжа мислейки, че той ще се погрижи за защитата. Самосъзнанието на млада жена, която знае какво иска носи презервативи със себе си. Вашата козметична ръчни чанти въпреки гланца, крема и т.н. трябва да има и презервативи.

Не чакайте да ви се обади след секс
Вие сте се срещнали, правили сте секс, добре сте си прекарали но сега не ви се обажда. Не трябва да седите до телефона и да чакате да ви се обади. Имали сте страстна нощ, която ще помните и това е всичко. Истинските „лоши момичета“ ходят нататък, без разкаяние, сълзи и мисли какво би било, когато би станало ако. Не чакайте негов разговор.

Съхранявайте своя любовен живот за себе си
Въпреки че понякога е трудно да повярвате, жена на жена е най-големият враг. Разказването на лични неща на приятелката, например че имате повече момчета наведнъж, може да я накара да си помисли, че не можете да си намерите момче, което да ви иска само за себе си. Може би ще ви смята за несигурна и ще мисли, че имате ниско самочувствие. Своя любовен живот съхранявайте само за себе си. Защо да го интересува някой, с когото вие спите.

Не го правете с женен
Има привлекателно лице и супер дупе. Отдавна флиртува с вас, но има и един проблем. Женен е. Нека изневерява с друга, а не с вас. Вие можете да намерите също готин и очарователен свободен пич, който може да ви даде максимума. Разбира се избягвайте и секса с колеги. Когато приключи любовта може да станете обект на подмятания в офиса, а можете и да останете без работа. Играйте разумно.