В Балтийско море откриха обект, приличащ на космически кораб

5
Добави коментар
lavender
lavender

Изследователите твърдят, че дъното около предмета наподобява на площадка за кацане на НЛО.

Мистериозен неизвестен обект, приличащ на непознат до този момент космически кораб, бе открит на дъното на Балтийско море, в района на Ботническия залив между Финландия и Швеция, съобщиха руски медии.

Група шведски учени са търсили в дълбините на морето потънали кораби на един век. Но вместо това, те попаднали на странен дълъг 92 метра предмет с формата на кръг, с диаметър повече от 18 метра.

Изследователите твърдят, че дъното около предмета наподобява на площадка за кацане на НЛО.

Изображенията, получени от сонара на шведския кораб в периода от 11 до 19 юни вече са публикувани на уебсайт под ръководството на Питър Линдберг.

Находката ужасно развълнува хиляди фенове на НЛО и блогъри – много от тях са забелязали, че очертанията на мистериозен обект е много подобен на „Millennium Falcon“ – космически кораб от фантастиката „Междузвездни войни“.

Ръководителят на проучванията, Питър Линдберг, както сам отбелязва се занимава с изучаване на морското дъно от близо 18 години, като е виждал много странни предмети и следи по дъното на световния океан, но обекта, на който е попаднал в началото на юни го е изумил.

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели