Лимонена диета сваля 6 килограма за седмица

13
Добави коментар
milk1
milk1

Лимона е адски полезен и всички знаем това! Бори ревматизма и артрита, тъй като създава условие за алкализиране на вътрешната среда на организма, а сока от този цитрус прочиства жлъчните пътища.

Само, че сега темата не е полезните свойства на лимона, а как да го използваме, за да се отървем от няколко килограма. Ето и диетата!

Първи ден – сутрин на гладно изпийте сока на един изцеден лимон, прибавен към 200 мл. минерална вода.

Вторият ден отново си пригответе същото количество лимонов сок разреден с 200 мл. минерална вода. Вечерта, преди да се нахраните, повторете познатата процедура.

Познайте какво следва на третия ден? Същото, само този път порциите трябва да са три – сутрин, следобед и вечер, но задължително на празен стомах.

Четвъртият ден изстискайте 4 лимона и ги добавете към един литър вода. Разделете сместа на четири равни части и ги изпийте както следва – рано сутрин, преди обяд, след обяд и вечер.

За да получите добри резултати, съчетайте хранителния режим с подходящи упражнения като, скачане на въже, изкачване на стълби или бягане. Така само за седмица може да свалите от 3 до 6 килограма.

Снимка: img3.eyebg.com Автор: Stefi

Лимонена диета сваля 6 килограма за седмицаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)