Детско парти за вашето дете!

1
Добави коментар

Радваме се, да се завърнем отново и да продължим да споделяме интересни предложения и идеи свързани с рождени дни и партита за деца. Днес сме решили да обърнем малко по-голямо внимание на самата подготовка преди партито. Много често тя е пренебрегвана, но има няколко неща, които са много важни и трябва да се имат предвид.

Първо да помислим за украсата. Тя не трябва да е пренаситена и също така трябва да е съобразена с възрастта на децата. Едно от задължителните неща, независимо от възрастта са балоните и надписа „Честит рожеден ден + името на детето“. Това винаги носи положителни емоции.

След това може да помислите за това как да подредите на масата и най-важното какво да приготвите за хапване. Най-удобно е да се ползат прибори за еднократна употреба и да са съборазени с празничния ден. Там всичко се свежда до предпочитанията на детето. Като храна може би пица е най-добрият вариант, но внимавайте, защото много деца не обичат гъби,чушки и т.н. Сладките и соленките са задължителни. Наблехнете на дребни неща, които са лесни за хапване. Също така съобразете часа за хапване, за да не прегладняват децата.

Помислете добре разнообразна програма от игри и занимавки по време на партито, като се опитайте да се подготвите с максимално много идеи. Ако не се сещате как да направите уникално детско парти, доверете се на професионален парти център за деца. Едно е сигурно, децата трябва да се забавляват и да помнят този ден дълго време.

Ако трябва да обощим заложете на изчистена и стилна украса, вкусна храна (нещо стандартно, което се харесва на всички деца – пица, сандвичи с шунка и кашкавал и т.н.) и програма изпълнена със забавления и интересни закачки.

Късмет и нека вашето дете има наистина незабравимо парти.