Как се прави сайт

3
Добави коментар
nikolaitn1
nikolaitn1

Радвам се да ви посрещна. Сигурно някога сте се питали КАК да си направя интерактивен сайта.  Този сайт ще ви помогне, ще ви даде съвети, консултации, и още много други неща. Но, от сега ви казвам, вашият сайт може да е платен или безплатен. И най- важното запитайте се още сега, ще ви трябва ли този сайт или след направата му вие ще го зарежете.

И така, ако вие искате да имате свой сайт, но не разбирате достатъчно, за да си го направите сами, а и бихте искали да го имате безсрочно, да можете да го управлявате и развивате сами и това да не ви струва пари, то сте дошли точно където трябва. Защото правенето на малки, но професионални сайтове, в които можеш да сложиш и, много по-важно – да управляваш и развиваш, практически всичко, от статични текстове, снимки или видео до динамични приложения за видеочат он-лайн, никога преди не е било толкова лесно, а и безплатно. Вярвам, че в този сайт ще намерите отговорите на вашите желания и ще се възползвате, така както направих и самият аз преди време (ако ограниченията на безплатните варианти).

Ще има нива за вас: 1 ниво- Начинаещ- Нищо не знаете за сайтовете. 2 ниво- Навлязъл в нещата- Знаете толкова, колкото  да си направите сайт . 3 ниво- Програмист- Вече имате сайт и сте пробвали от всички съвети .

Тези нива вие сами ще си ги определите . Е, стига толкова писане. Време е за четене. Пожелавам ви късмет!!!