За жените на високи токчета

2
Добави коментар
news359
news359

Обувките на висок ток са наистина  невероятни, правят жените по-високи, по стилни и с 11 сантиметра по-ослепителни. Но за колко време ?

И токчетата искат жертви, от които ако не ходилата, страдат целите краката. Ако изкараме осем, десет, дори дванадесет часа по-всяка вероятност ще издържим до вечерта, но едва ли силите ще ни стигнат за по-дълго време.

Често се възползваме от специалните поводи, за да обуем високи обувки, в случай че няма как да ги носим всеки ден. При известните жени, които всеки ден са под светлините на прожекторите това не е така. Въпреки, че навярно и те мечтаят да отидат на парти с ниски обувки.

Като за начало трябва да бъдем изключително внимателни при избора на обувки и да не забравяме, че понякога евтиното излиза скъпо. За да запазите ходилата си здрави има редица упражнения, които биха могли да ви бъдат полезни. Започнете с шведски масаж, който ще подобри състоянието на мускулите ви.

Втората стъпка е свързана с педикюра-неговата задача е освен да придаде бляскав вид на ноктите, да почисти твърдата кожа на петите и пръстите, образувана именно от носенето на високи токчета.

Следва маска със студен гел, препоръчително е със етерични масла, арника, ментол, съставки, подобряващи кръвообръщението.Отстранете маската и приложете хидратиращ крем за край./news359.bg

Милано/Италия