Конкурси всякакви: Играй и спечели през август с MonAmi.bg! :)

1
Добави коментар
pgp

Играта е обвързана с покупка.

Как да участвате?

1.За участник в играта се счита всяко дееспособно физическо лице, което e направило покупка от най-големия български онлайн магазин за парфюмерия и козметика www.MonAmi.bg през месец август, 2011г, посредством формата за пазаруване в сайта, скайп или телефон, без значение от стойността на покупката.
2. Колкото повече покупки направите през периода на играта, толкова по голям е шансът ви да спечелите, тъй като в …томболата участват всички покупки, а не всички клиенти.

3. Всеки участник се идентифицира с посочения от него при поръчката адрес за доставка и телефонен номер за връзка.

НАГРАДИ!

4. След края на играта посредством жребий между участниците ще бъдат разпределени следните награди:

– Първа награда: Две нощувки за 6 човека в къща за гости “Жирова къща”,село Жребичко

– Втора награда: Ваучер за безплатно пазаруване на стойност 100лв. осигурена от най-големия български онлайн магазин за парфюмерия и козметика www.MonAmi.bg

– Трета награда: Ваучер за безплатно пазаруване на стойност 50лв, осигурена от най-добрия български секс-магазин www.SexWell.bg

– Четвърта награда: Piz Buin In Sun SPF 50+ 200ml слънцезащитен лосион за тяло осигурена от www.biolifecosmetics.com

– Пета награда: Piz Buin In Sun SPF 50+ 40мл слънцезащитен крем за лице, осигурена от www.biolifecosmetics.com

Теглене на наградите / Определяне на печелившите участници:

5. Тегленето на наградите ще се извърши на случаен принцип измежду участниците, които са направили покупка от най-големия български онлайн магазин за парфюмерия и козметика MonAmi.bg през месец август, 2011г, посредством формата за пазаруване в сайта, скайп или телефон, без значение от стойността на покупката. Напомняме, че колкото повече покупки направите, толкова по-голям става шансът ви да спечелите!

6. Тегленето на наградите ще се проведе на 12.09.2011 г. в офиса на MonAmi.bg. Резултатите от тегленето се констатират от комисия, съставена от представители на MonAmi.bg и фирмите осигуряващи наградите за играта.

Участвайте

Краен срок – 31 август