Сватбена приказка през есента

2
125
Добави коментар
svetla58
svetla58

Богатата цветова палитра, мекият и леко “шумен” килим, който е покрил земята и последните топли прегръдки на вече отиващото си слънце – есенните сватби винаги са изпълнени с особен чар и уютна атмосфера. Днес ще ви покажем как можете да засилите тези усещания, за една незабравима сватба именно през есента! Приятно четене!

Поканите

За Вашите гости сватбата започва с поканите, така че изберете дизайна им в унисон с акцентите през есента. Можете да заложите на красиво изрисувани сезонни плодове или стилизирани есенни листа. Ако не сте фен на флоралните елементи, много подходящо би било да използвате в направата им багри, които този сезон носи със себе си – червено, оранжево, тъмно синьо, бордо и жълто. А за по-смелите младоженци предлагаме идея за сватбени покани във формата на есенни листа. Гостите ще бъдат очаровани!

Place карти

Още нещо, с което да изненадате и впечатлите вашите гости. Разбира се цялостната полиграфия трябва да бъде в един стил, но тук по-скоро искаме да обърнем внимание на самото поставяне на картичките с имената на вашите гости. Избягайте от стандартите и заложете на оригиналността. Есенни плодове – ябълки, круши, смокини, които да играят своеобразна роля на стойки за катичките. А комбинацията от всички по отделните маси ще създаде усещането за уют.

Декор от плодове

Съветваме ви задължително да включите плодовете, които са в изобилие през този сезон и в самата украса. Могат да бъдат част , както в централните композиции, така и в украсата на фотозоната, арката и кенди бара. Тук единствено трябва да внимавате за цветовата комбинация между плодовете и самите цветя. Ако сте заложили на по-топлите нюанси изберете червени ябълки, жълти круши и тикви, а ако предпочитате по-студените тонове – зелени круши, смокини и къпини.

Булката

Леки и ефирни рокли, в различните нюанси на бяло и екрю, в комбинация с топъл шал или наметало – това е образът на съвременната есенна булка. Аксесоарите могат да бъдат в най-разнообразни цветове, но изтънчеността, която придава бордото, както като акцент за червилото, така и за обувките и цветето в косата, не може да се сравни с нищо друго!

Букетът на булката

За разлика от свежите и пъстри цветове през лятото, есента предразполага към една по-дълбока и богата гама от цветове, когато говорим за булчинския букет. Освен класическите цветя със сигурност изключително оригинално би било, ако включите и житни класове, есенни листа и цветя в контрастни цветове. Тока букетът ви ще придобие неправилна форма, каквато е и тенденцията в послендите години.

Тагове
булка, булченски букет, есенна декорация, есенна сватба, младоженец, мода, покана за сватби, сватба, сватба тенденции, сватбен ден, стил