Как да подредим бельото

2
Добави коментар

Правилното съхранение е важно за запазването на бельото в добро състояние за дълго време. И ако във вашето чекмедже с бельо обикновено цари безпорядък, то е време да го преведете в ред.

Вече има много продукти, които могат да ни помогнат в организирането на чекмеджето по такъв начин, че да изглежда винаги спретнато и подредено.

Специалните раздели за чекмеджета имат различни отделения, в които могат да се поставят бикини и сутиени. Разделителят позволява всичко да бъде сгънато и поставено на мястото си.

За правилната поддръжка на сутиена е създаден Bra Smart, който изпълнява едновременно функцията на сушилня, закачалка и поставка, удобна за разделителите в чекмеджетата. Тъй като Bra Smart е моделиран като сутиен, той позволява запазване правилната форма на сутиена. Друг вариант са кутии за съхранение, изработени от твърда пластмаса, които също предпазват сутиените от деформация. Много подходящи са за магазини, в които се продава бельо.

Ако сте достатъчно сръчни, може и сами да направите разделители за чекмеджетата си. За целта може да използвате всякакви картонени кутии, трябва да измерите предварително дължината и ширината на чекмеджето, за да знаете какви размери ще са ви необходими. Нарежете картона на ленти като направите прорези в тях, за да оформите различните отделения. Накрая подредете отделенията по размер, за да подредите бикините в по-малките, а сутиените в по-големите.