Ангелски оргазъм

26
Добави коментар
legrandelf
legrandelf

« публикувано на 05-12-2008 @ 2:21 am »
“Вики: iskam da izpitam Angelskiq orgazym dokato ti cheta statiqta
Аз: това пък какво е бе ? хахахаха”

Това беше поредния кежуъл чит-чат по ICQ, малко преди да се превърне в поредното фиаско… “само за 2 минути” по Skype.
Тъй като се подготвях (отново) да пиша нещо, тя написа това изречение и аз тотално се смаях.
Понеже не включвам асоциациите в първия момент, тръгва да ми обяснява…

И какво се оказа в крайна сметка?

ami kogato ti cheta statiq
izpitvam golqmo udovolstvie
vnimavai kakvo pishesh
ta chakai da ti razkaja
Angelski – ot Angelov – ti 😀
orgazma e krysten v tvoq chest

Аз много се смях, но пък и бях поласкан. Това си е един вид мотивация, как да спра в такъв момент? А и не е само тя, както сами се сещате, всички вие четящи.

Питали са ме, заговаряли са ме, коментирали са въпроса с посетителите ми.
Както и да съм го увъртал, накрая винаги е ставало ясно, че ~97% от четящите (колкото и да са те като бройка) са жени. Някъде там сред малкото ~3% са едни важни за мен мъже (леле, това как звучи) или добри блогър-приятели. Но ако те помежду си се познаваха, някак си още повече щяха да се плашат от силния женски контингент (при това нарастващ).

Не просто ми руменеят бузите от кеф, когато виждам поредните ми коментари, ами все по-често докато пиша, си ви представям как четете. Даже нарочно съм хаплив понякога, че да ви става още по-горещо.

Знам, че ще напиша нов mindcrush и ще пусна поне една сълза по бузките ви, или ще ви натоваря емоционално с мисли, от които хем да ви е хубаво, хем меланхолично.

Мога да напиша някоя пълна идиотщина, отгоре до долу с вулгаризми, но вие пак ще сте доволни, защото ме познавате и знаете, че това е стилът ми и понякога дори аз мога да изляза от нерви и да си покажа рогата. Радвате се – приемате го с насмешка…

Също така, заговоря ли за секс, на вас ви става извънредно топло (топло ли? парещо горещо? вряло? изпепеляващо страстно?)! А на мен – дважди, че и трижди по-забавно. Не просто грея… направо сияя, само от мисълта какво ли правите, докато четете.

НЕ! Не говоря за мастурбиране, ама още една тема като тази “Колко често мислим за секс ?” и вече няма да се съмнявам що за мръсници може да бъдете пред компютъра, докато ме четете!
Олеле… какво направих, публико!

Но не вярвам, че желаете да спирам, нали?

Аз не мога да ви се наситя, не знам дали вие можете. Дали изобщо контролирате това чувство, или сутрин като се събудите първото нещо ви е да задоволите блогърския си глад. Който се изразява в това, да погълнете малко елфска поезия, цинизъм или просто… сексуално забавление. ОБОЖАВАМ ВИ!

Моля ви, продължете да се мокрите!

Било то по лицето, обляни в сълзи…
Било то между краката, след поредната разгорещена тема или секс пост…
Било то по дланите, гърдите, дупето… където и да е!

Знам че знаете за вагиналния, оралния и аналния оргазми…
Остава ви да изпитате своя ангелски оргазъм и… благодаря ти, Вики, че ме удостои с такава чест!