Игри за Готвене

2
Добави коментар

Можем ли да се научим да готвим чрез играене на игри? Разбира се! В специализираните сайтове игрите са толкова много, а и толкова разнообразни, че на практика можете да се научите на безброй нови рецепти и начините за приготвянето им. В сайта за игри за готвене игрите са разпределени в специални категории за да се ориентирате по-лесно и веднага да намерите подходяща игра за вас или за вашето дете.

На сайта ще намерите много игри с печене на пилете, с приготвяне на руска салата, както и игри за управление на заведения и ресторанти.

Например, в играта Рибен Ресторант вие сте в ролята на готвач, който готви на живо пред клиентите. Трябва да подбере всички продукти, да ги нарежете и да ги сервирате в красиво блюдо. Можете да сервирате рибното ястие и преди да е напълно готово, но тогава клиента изобщо няма да е доволен и вие ще изгубите играта. Действието се развива в приятна битова обстановка на рибарски кораб. Ще имате изглед към морето и ще виждате как преминават рибки и други морски обитатели направо пред вас. Готвачът е облечен в моряшка фланелка и класически бели готварски дрехи и шапка.

На сайта за игри за готвене ще намерите още и игри за гледане на бебета и животни. Тях ще трябва да храните, преобличате и да внимавате да са винаги чисти и доволни. А ако някоя игра ви хареса толкова много, че да искате да се върнете и да я играете пак на следващия ден сайта предлага много удобно система за запаметяване на любими игри. С нея ще множете да си запаметите всички игри, които харесвате дори без да се регистрирате. А когато ви омръзне ще можете да я премахнете.

Не пропускайте да се позабавлявате с игри за готвене, гледане на животни и менажиране и управление на заведения.