Сутиени за… малък бюст

1
Добави коментар
marketinggod
marketinggod

Дамите с малък бюст в повечето случаи могат да се похвалят и със слаба фигура. И тогава, добавяйки малко обем в бюста, ще бъде засилен акцентът върху тънката талия, а фигурата ще бъде балансирана. Така че, защо да не се възползвате от подходящото бельо, за да увеличите размера на бюста и да добавите още един плюс към външния си вид.

За целта трябва да изберете правилната кройка и модел бельо. За дамите с малък бюст не е никаква тайна, че подплънките понякога вършат чудеса. Освен тях има и сутиени, чиято форма допълнително повдига бюста и го прави визуално по-голям. Но бъдете внимателни, колкото и подплънки да сложите, старайте се да запазите естествения вид на бюста, за да не изпадате в комични ситуации.

Изпробвайте и сутиени с подплатени чашки. При тях подплънките са в самата подплата и не могат да се махат. Разбира се не могат да се разместват, показват или изпадат.

Бельото с дантели, воали и всякакви подобни детайли оптически създава илюзията за по-голям бюст. И няма начин, допълнителните набори, воали, бродерии и украси по линията на чашката винаги ще добавят поне още един номер към реалния размер.

Корсетите са още една възможна опция, с която може привидно да уголемите бюста си. Освен че са изключително красиви и женствени корсетите стесняват талията, което респективно води до измамно увеличаване на гърдите. Тук отново е добре да се спрете на модели с богата украса, бродерия и набори.