ПЛАНЕТАТА НИ СЪЖИТЕЛСТВА С ПАРАЛЕЛНИ СВЕТОВЕ – КАРМА И СЪДБА – Статии

4
Добави коментар
mikael
mikael

 

 След завръщането си от поредната експедиция в Египет световноизвестният руски хирург офталмолог проф. Ернст Мулдашев взриви научното братство с изявленията си за съществуването на светове, успоредни на нашия. Според него доказателствата в полза на паралелните вселени се намират в родината на фараоните.

На пресконференция Ернст Мулдашев хвърли поредната си бомба: египетските пирамиди са построени от хора, чиито статуи може да се видят в страната на Тутанкамон. “Това са люде от паралелни светове, именно тях древните египтяни смятали за богове, каза той.

Любопитно е, че религиите признават съществуването на тези паралелни светове. В Корана например се посочва, че те са 1000. Според съвременни учени пък вселените, успоредни на нашата, са невидими и неосезаеми за нас, тъй като се намират в друго пространствено измерение.

Проф. Мулдашев и неговите сътрудници смятат, че те не са изолирани от нашия свят, че “живеят” с нас. На същото мнение са и доста физици. Те твърдят, че в триизмерното пространство веществото наподобява триъгълник, а в обемно изражение – тетраедър. В четириизмерното пространство то съответства на два триъгълника, съединени в правоъгълник, а в обемно изражение е октаедър (геометрично тяло с осем стени), и т.н.

Руските учени са убедени, че материята на паралелните светове е проницаема за нас, понеже по принцип е празна, но не можем да я зърнем, защото е невидима както заобикалящия ни въздух.

Анализирайки тибетския Град на боговете, който посетиха преди няколко години, те допускат, че има както триизмерна, така и четириизмерна, петмерна и шестмерна Земя. При това тези космически тела съществуват заедно, показват изчисленията им.

”В десетки древноегипетски легенди често се споменава за невидими хора (богове), които периодично се материализират. Науката разполага с данни, че тези люде, чийто ръст бил огромен, смятали себе си за жители на Земята, а не за пришълци от други планети. Те са ни оставили спомен за себе си – статуи в натурална големина”, продължава проф. Мулдашев.

На журналистически въпрос защо смята, че познатите в цял свят грамадни статуи в Египет са дело на хора от паралелни светове, а не на коренното население, той отговори така: “Бронзовите длета на древните жители на тази държава не са могли да постигнат наблюдаваното от нас съвършенство. Всички скулптори, с които съм се консултирал, твърдят, че със старинните инструменти не може да се постигне такова съвършенство”.

Той е прав. Поразяващ е например размерът на въпросните статуи: 27-метровите колоси, седнали в храма Абу-Симбел, са съпоставими с 10-етажна постройка. Акад. Мулдашев е убеден, че конкурент на тези гиганти е само загадъчната статуя на “четящия човек” в тибетския Град на боговете. Твърде съмнително е, че с помощта на примитивните технологии преди няколко хиляди години е било възможно създаването на такива чудеса.

Учените от екипа на световноизвестния учен смятат, че уредите, използвани за направата на статуите, са изобразени на самите каменни колоси. Главата на всеки от тях е украсена с “корона”, която е по-скоро устройство, преобразуващо мозъчната (психичната) енергия в други видове енергия (механична, електрическа и т.н.). На брадичката също има някакъв прибор. В ръцете си гигантите държат нещо подобно на джойстик. “Съмняваме се, че това са прости украшения, отдавна се убедихме, че древните хора са използвали предимно психичната енергия, за това говорят и много легенди”, казва проф. Тимофей Никитин, зам.-ръководител на експедицията.

По всяка вероятност психичната енергия е привеждана в действие с мантри (заклинания). Доста учени са на мнение, че дешифрирането на мантрите ще бъде възможно в съвсем близко бъдеще, т.е. След 3-4 години. Те предупреждават: психичната енергия е много помощна в сравнение с повечето други енергии и поради това използването на заклинанията в съвременния свят, пълен със завист, злина, подлост, алчност и др., би имало фатални последствия за човечеството.

Хипотезата за съществуването на паралелни светове поддържат много учени. Един от тях – американският физик проф. Дрънуъл Мелхисъдек – дори посочва ръста на съществата, които ги обитават. Той пресметнал, че хората в четириизмерната успоредна вселена би трябвало да са високи 3,6-4,5 метра, тези в петмерната – 10,6 метра, в шестмерната – 18 метра, а в седеммерната – 26-28 метра.